Hirdetés

2020. november 25., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) VágniValó


VágniValó
őstag

Remek hír! Elsősorban drukkolok neki, hogy jól süljön el és igyekszem elfelejteni a Watchmen által okozott súlyos lelki sérüléseket. Másodsorban pedig; remélem az Apple TV vagy Amazon vagy NetFlix reagál és tető alá hoznak valami Rockstar Games-es szerződést konkurenciának...

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#2) zsolesz967 válasza VágniValó (#1) üzenetére


zsolesz967
tag

Én a Raised by wolfs-al vagyok így. Amilyen jól indúlt az első 1-2 rész, olyan unalmas lett, az utolsó részt meg nem is tudom minek nevezzem.

Mate 20

(#3) HELLAFLUSH


HELLAFLUSH
senior tag

örülnék, ha már a HBO GO-nak is lenne 4K-s csomagja 5.1-es hanggal :))

(#4) VágniValó válasza zsolesz967 (#2) üzenetére


VágniValó
őstag

Nem arrol van szó, hogy volt egy elcseszett sorozatuk. Watchmen fan vagyok, számomra ez tavalyi sorozat Jeremy Irons-t leszámítva egy személyes sértés volt, undorító amit csináltak a világgal és a karakterekkel.

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#5) zsolesz967 válasza VágniValó (#4) üzenetére


zsolesz967
tag

A filmet láttam anno, de nagyon nem jött be. A sorozatra nem vagyok veszélyes.

Mate 20

(#6) CptAdamica válasza VágniValó (#1) üzenetére


CptAdamica
addikt

A Watchmen sorozatot én sem szerettem, azt hiszem a 6. részig jutottam. A TLoU sorozatra kíváncsi leszek, bárcsak ne tolnák túl a jelenlegi divatos PC irányvonallal. (Nyilván a Abby és Ellie-t leszámítva)

Megyen!

(#7) melega válasza CptAdamica (#6) üzenetére


melega
senior tag

Ezzel én is így vagyok, de mivel nincs Hbo meg nezflix előzietésem jó drágák ezért ncres letöltésnél maradok.

Kár hogy ni cs mi den részhez magyar felirat angolul nem értek mindent

Amúgy egyik kedvenc kiadóm a Naughty dog az uncharted és a last pf us játékokkal brutál jók.

[ Szerkesztve ]

(#8) pigster válasza melega (#7) üzenetére


pigster
senior tag

Kár, hogy nincs a hozzászólásodhoz magyar felirat, mert még szerkesztés után sem sikerült magyarul megírni.

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#9) Dvix


Dvix
aktív tag

Remélem teljesen a TLOU2 lesz a sorozat alapja és Abby-t játszhatja majd John Cena, és majd mindenki köphet egyet a sírjára a franchise-nak 1 kötelező évi szezon után. :(( Úgy ahogy Neil Druckmann köpött a rajongóira és lett folytatásból egy "woke" fos egy átlagos játékmechanizmussal, ami az első részen nem tudott túllépni. :(((

A Naughty Dognál meg kapásból 5 tehetségesebb stúdiót tud mindenki mondani ha álmából fölébred is. :U

[ Szerkesztve ]

(#10) CptAdamica válasza Dvix (#9) üzenetére


CptAdamica
addikt

Pont most játszom újra PS5-ön, úgyhogy őszintén nem tudom miről beszélsz. Grafika, hangok, animációk szenzációsak. Van tartalom a játékban, jó lootolás is, sztori megosztó, nekem a vége nem tetszett, de ettől függetlenül a játékment zseniális. Például utána játszva egy Days Gone-t kicsit esetlennek hat. Nem tudom mi hiányzik neked.

Megyen!

(#11) Dvix válasza CptAdamica (#10) üzenetére


Dvix
aktív tag

Az hogy a Naughty Dog stúdió porig égjen! ;]

(#12) prolad


prolad
őstag

Tényleg ennyi van a Last of Us világában? Tetszett mid a két rész, de mindkettőnél azért műkösik a történet, mert karakterközpontú, az első részből kb a világból semminnem maradt meg (pedig idén toltam végig) a másodiknál meg csak annyi, hogy van valami konfliktus egy generic katonai csoport meg egy generic kult között.
Annak ellenére, hogy nem mindig értek egyet a sztori irányával (főleg a 2. részben, de az első sem tökéletes), tele van emlékzetes pillanattal mindkét játék és nagyon szépen átjön, mennyire le tud zülleni az ember). Ja, meg vannak valami mutáns izék, csak hogy legyen néminplusz játékidő. Se ez egy sorozatnak kevés.

CptAdamica

Nekem csak annyi volt vele a bajom, hogy amikor a a történet kb a csúcspontjára érne és tényleg a játék legizgalmasabb pillanatában vagyunk, akkor teljesen mdgölik az egészet azzal, hogy hopp, játsszuk végig az egész Seattle időszakor Abby szemszögéből, majd ha már úgyis őt irányítjuk, akkor folytassuk is tovább attól a pillanattól és legyen Ellie az ellenség (aki ráadásul hirtelen emberfeletti erővel és képességekkel rendelkezik. Ha csak annyi lett volna, hogy páehuzamosan mutatják be ezt az egészet (akár a napi bontásban felváltva) már jobb lett volna. Ha mondjuk hagyom, Abbyként, hogy Ellie nyerjen azonos kimenetellel, szintén oké.
+ha a végén már ismét van egy Abby vs Ellie fight, akkor hadd döntsem már el én, hogy hagyom-e Abbyt futni (akár egy good/bad ending megoldással, plusz ha lesz 3. rész, ott eldönthetik melyik ending amit tovább akarnak vinni).
Lehetett volna egy tényleg szuper bosszútörténet ennem emberi mellékhatásaival, és abból levonni a végén, hogy bizony nem minden fekete-fehér éa a bosszú nem megoldás. Ehelyett az arcodba tolja az egészet.

Plusz van valami furcsa/természetellenes Abby karaktermodelljében, helyenként mintha egy férfi karakterre húzták volna rá a fejét, a flashbackben meg mintha egy gyerekére. Oké, hogy nem akartak egy nőies modellt, de a végeredmény félrement.

A Days Gone meg egy szuper játék lenne, de nincs meg a saját identitása (ami a Last of Usnak maximálisan megvan), az utóbbi 10 év open world kliséiből az összes benne van. Csaknegy rendes író és a szerethető főhős hiányzik, de ettől még egy szuper kis játék lett (főleg a 4-5 ezres akciós árért amiért menni szokott).

(#13) CptAdamica válasza prolad (#12) üzenetére


CptAdamica
addikt

Igen, egyetértek a sztori részével, nem szeretem, amikor nem tudnak méltósággal lezárni egy sorozatot, csak azért, hogy később folytatható legyen. És ha már Ellie legyilkolt 200 katonát, ne utána jusson már eszébe, hogy a bosszú nem megoldás.

Még a Days Gone elején járok, de főleg azzal van bajom, hogy ha például meghalok, akkor újjászületésnél egy zombi mellé rak be... :D Néha az AI nem tud falakat kikerülni, hanem egy helyben fut, nagyon esetlen olykor-olykor, de van olyan is, amikor tök jó nézni, ahogyan a sötétben a zombik ellen harcolnak.

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#14) melega válasza pigster (#8) üzenetére


melega
senior tag

Azt akartam írni hogy a sorozatot a last of ust ncoreból fogom letölteni.

Nincs HBO meg Netflix előfizetésre pénzem.

[ Szerkesztve ]

(#15) prolad válasza CptAdamica (#13) üzenetére


prolad
őstag

Igen, a Days Gonera ráfért volna még egy kis csiszolás, ha jól emlékszem ez a csapat első open world játéka, és ez helyenként meg is látszik. Az AI tud furcsa dolgokat összehozni, de ha múködik, akkor nagyon meggyőző tud lenni. Pl a hordáknál. Remélem kap a csapat még egy esélyt, mert voltak kimondottan ígéretes és kreatív megoldások komolyabb hiányosságok nélkül.

(#16) Tian66 válasza melega (#14) üzenetére


Tian66
senior tag

Hát egy komolyabb cigi ára havonta egy előfizetés, amit 5 eszközön lehet használni. Ha 3an összeálltok akkor 2 liter tej/ hó.
Ennyit biztosan ki lehet gazdálkodni. :)

(#17) Dvix válasza prolad (#12) üzenetére


Dvix
aktív tag

Mert Neil Cuckmann-nek pont ez volt a célja, hogy fals reklámozással olyan embereknek adja oda a játékát akiket "taníthat", hogy valójában a bosszú és a gyilkolás nem kifizetődő. :B Tudta ő jól mit csinál. "Subvert expectations" ezt ő mondta :C :W
Miért szerinted miért kezdtek ilyen szarok megjelenni az uncharted-ben is h a néger csaj porrá veri Nathan-t? A full csaj cast-os Uncharteddel se volt semmi bajunk,de tudjuk miért született. :K
Ha azt az embert hallanád nyilatkozni az elveiről, meg h mennyire ki van akadva ha túl van szexualizálva egy női karakter a játékokban: Erre előállnak egy olyan szörnyeteggel mint Abby :C
[link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.