Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) pit stop


pit stop
(addikt)

Lehet velem van gond, de ezért nem rohannék a boltba. Eredeti ár az vicces inkább.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#2) ghiottone válasza pit stop (#1) üzenetére


ghiottone
(veterán)

A Selfie Pro akciós arának a feléből vettem (levásároltam) tegnapelőtt egy snapi 625-ös G5s Plust. Szóval igen, vicces az eredeti ár is.

"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui) | Moto One Vision

(#3) judas13


judas13
(őstag)

Mindenesetre a ZenFone legalább érti a humort.
Mert, hogy ezeket az árakat nem lehet komolyan venni annyi biztos.

[ Szerkesztve ]

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#4) janeszgol


janeszgol
(veterán)

Én a Zenfone 2 család óta (2015) szeretném, ha az Asust a Samsung, Sony, LG stb cégekkel említhetnénk egy lapon. Hogy a szolgáltatók is bővítsék velük kínálatukat. De ehhez Huawei-módra kellett volna felkapaszkodniuk. Ez kimaradt, a cég lemaradt. Sajnálom, ám várom majd ezt a feltörekvést, mint amit a Huawei csinált.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD

(#5) gusthy válasza janeszgol (#4) üzenetére


gusthy
(veterán)

Pedig az mennyire jó cucc volt.

(#6) Phoenixy


Phoenixy
(aktív tag)

Megérkezett a Zenfone 5. :K

[ Szerkesztve ]

https://hearthstonehungary.hu // Motorola Moto G7 Plus

(#7) emeritusz válasza Phoenixy (#6) üzenetére


emeritusz
(csendes újonc)

Ez elêggé fos sot, már megbocsáss. 14 órából 4 óra sot és 9% maradt???

(#8) Sebhelyes válasza emeritusz (#7) üzenetére


Sebhelyes
(senior tag)

Én még soha nem láttam senkit ASUS telefonnal.

(#9) RRamstein válasza janeszgol (#4) üzenetére


RRamstein
(tag)

Zenfone 2 volt az egyetlen értelmes készülék ,azóta csak lejtmenetben mennek

(#10) matteo_szg válasza RRamstein (#9) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

ZenFone Zoom S, ZenFone 4 Pro is elég jó, illetve most kezd újra feléledni a ZF3 a jóval alacsonyabb árnak és az Android 8.0 frissítésnek hála. :)

De, valóban, a ZF2-re sokan emlékeznek...talán a ZF5 érhet el újra hasonló szintet.

jupiiii

(#11) KengelRoland válasza Phoenixy (#6) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Akkor menj át a Samsung A8 topicba, ott 6 óra SOT-ot mutogatnak, 2 kártyával meg 5-öt. Pedig kisebb akku van benne.

De nem ez vele a probléma. Én sosem vertem a kis pömpölőmet a SOT-ra. A probléma az, hogy a honlapjukon semmilyen tájékoztatás nincsen. Semmivel nem kompatibilisek. És mikor megkérdezem az Asus magyarországot, hogy legyen kedves nyilatkozzon arról, hogy honnan kellene tudnom azt, hogy támogatja-e az ujjlenyomat olvasó a Google fingerprint apit, vagy az NFC támogatja-e a secured NFC-t, akkor csak a vállát vonogatja, meg hogy írjak konkrét modellt. Én meg akkoriban 4-5 Asus modellt nézegettem és nem fogok egyesével minden modell miatt rájuk írni.
Aztán inkább kivették a gyári billentyűzetjüket, ami nagyon jó volt, csak kisebb pofozást kellett volna rajta csinálni. Inkább kivették, mint a gyári zenelejátszót, pedig az is világverő lejátszó volt. Inkább kivették, minthogy megcsinálják. Most te azt a telefont Google billentyűzettel kaptad, ami sz@rt nem ér, csakúgy mint a Google zenelejátszót. Ráadásul vagy tudsz fizetni a Simple alkalmazással, vagy nem. Ki tudja? Vagy működik rajta az OTP banki alkalmazása, vagy nem.
Hát én inkább a biztosra szeretek menni. Az első 4-5 hónapban jönnek majd frissítések és utána tesznek magas ívből a Zenfone 5 fejlesztésére, mert már a Zenfone 6-osra gyúr a fejlesztőgárdájuk. Tudom, mert ott van egy Asus a fiókomban, amivel ugyanezt csinálták, pedig a mai napig világverő telefon lenne ha nem tesznek rá nagy ívben. B20 van benne amúgy?

Jó szórakozást.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#12) matteo_szg válasza KengelRoland (#11) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

"Az első 4-5 hónapban jönnek majd frissítések és utána tesznek magas ívből a Zenfone 5 fejlesztésére, mert már a Zenfone 6-osra gyúr a fejlesztőgárdájuk. Tudom, mert ott van egy Asus a fiókomban, amivel ugyanezt csinálták"

Máshol már leírtam neked, hogy ez gyökeresen megváltozott. :)
Jelenleg egyszerre 3 generációval foglalkozik a szoftveres csapat : ZenFone 3, ZenFone 4 és ZenFone 5.
A ZF3-ak azon túl, hogy megkapták az Android 8.0 frissítést, havi szinten kapják a biztonsági csomagokat is. Sima ZF3, Deluxe, Zoom S és hamarosan jön a ZF 3 Max Android Oreo-s frissítése.

ZF4 fronton a sima és Pro modellek 8.0-n vannak, jönnek a Max-ok. És nyilván a friss ZF5-nél is jó a helyzet.

Extrém példa, hogy két hete a ZenFone 2 Laser is kapott update-t.

jupiiii

(#13) KengelRoland válasza matteo_szg (#12) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

És a Simple működik már vele, vagy, lutri? Amúgy emlékszem rád és nem mertem megvenni az Asust. A tutit választottam, a Samsungot. Nem futottam lyukra. Megy a bankolás is meg a Simple is. Onnan tudtam, hogy a Samsunggal minden rendben lesz, hogy szerepel a szolgáltatói kínálatban, az Asus pedig nem. Nyilván nem véletlenül.
De nem is feltétlenül azért passzoltam az Asust mint telefon lehetőséget, mert hogy megszivattak a Padfone 2-vel és a Padfone S-el is, hogy nem tüntették fel sehol, hogy nem alkalmas nfc fizetésre, hanem mert írtam az Asus magyarországnak. Megkérdeztem, hogy szerintük miért van az, hogy európába csak a gyengébb teljesítményű telefonokat hozzák. Pl Zenfone 4 MAX a hitványabb akkuval, a Zenfone 4 Pro kevesebb rammal. Mire csak szintén vonogatták a vállukat, hogy ez nem az ő hatáskörük. Konkrétan semmire nincs válasz, semmit nem tudnak, csak úgy vannak. De minek.Emlékeztet a szocializmusra, mint mikor csak egy féle termék volt. Aki valaki egyedibbre vágyott, azt egye meg a fene. Én pedig nem tudom azt bevállalni, hogy vagy tudja azt amit akarok, vagy nem. Fene szórakozik velük. Nem véletlenül nem árulja a telefonjaikat senki a MediaMarkton, edigitalon és az Aquan kívül.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#14) judas13 válasza Sebhelyes (#8) üzenetére


judas13
(őstag)

Én sem.

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#15) Phoenixy válasza KengelRoland (#11) üzenetére


Phoenixy
(aktív tag)

Engem meglepett ez a sot. Mivel az előző telefonommal megközelítőleg sem tudtam ilyen jó eredményt elérni (Moto X Pure - 3000 mah) és gondoltam, hogy ez is hasonló eredményt fog elérni, még talán kissé gyengébbet, mert 0,5"-al nagyobb a kijelző, (az 5,7" ez pedig 6'2") de gondolom a Snapdragon 636 már nem eszik annyit, mint a 808-as és azért lett ennyivel több.

Tudok Simple-lel fizetni, már fizettem, de a Moto X-el is ment. Nem is hallottam még ilyet, hogy van benne NFC, de nem megy az NFC-s fizetés.

Camera 2 API van, Fingerprint API van.

Google billentyűzetet és Play Music-ot használok mióta csak léteznek és a Play Music-ra elő is vagyok fizetve, szóval nem zavar túlságosan, hogy az van rajta - ha nem lenne akkor felraknám.

A ZenUI-ért annyira nem vagyok oda, de a Launcher-t lecseréltem, a notif drawer-t meg kibírom valahogy.

Eddig jött rá egy ~255MB-os frissítés csütörtökön, majd egy ~324MB-os pénteken és egy ~103MB-os hétfőn. Picit lehet túlzásba viszik már. :DDD

B20 nekem nincs (1, 2, 3, 5, 7, 8, 18, 19, 28, 38, 39, 41), de az EU-s verzióba lesz (1, 2, 3, 5, 7, 8, 18, 19, 20, 26, 28, 32, 34, 38, 39, 40, 41).

https://hearthstonehungary.hu // Motorola Moto G7 Plus

(#16) KengelRoland válasza Phoenixy (#15) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Na ez így már azért jobban hangzik. Ha így minden úgy van, ahogyan leírod, akkor szeretni fogod szerintem, mert egyébként szerethető kis készülék. Sőt, nem tudom még tartják-e magukat ahhoz a jó szokáshoz, hogy a gyári hangrögzítő az rögzít hívást is, nem kell hozzá harmadik féltől származó alkalmazás. A Padfone S-ben még benne van ez.

Egyébként tényleg nem működött a mobiltárca az Asus Padfone 2-vel sem és a Padfone S-el sem. Majdnem tökön szúrtam magam mikor megtudtam (persze vásárlás után pár héttel).

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#17) Phoenixy válasza KengelRoland (#16) üzenetére


Phoenixy
(aktív tag)

Ezek az API-k (fingerprint, camera 2) mindig ilyen kérdéses dolgok, nem? Vagy van olyan gyártó, amelyik ezt leírja a specifikációban?

Angol nyelv, mert már megszoktam (régen a Motorolákon sose volt magyar nyelv, aztán megszoktam):

https://hearthstonehungary.hu // Motorola Moto G7 Plus

(#18) Phoenixy válasza Phoenixy (#17) üzenetére


Phoenixy
(aktív tag)

Futtattam egy Antutu-t. Egy érdekességet találtam viszont. A Snapdragon 636-os processzor GPU-ja az Adreno 509 a gsmarena és a qualcomm oldala szerint is, viszont az Antutu Adreno 512-t írt (vagy annyira egyforma a kettő, hogy az antutu nem tud különbséget tenni? :U ).

[ Szerkesztve ]

https://hearthstonehungary.hu // Motorola Moto G7 Plus

(#19) KengelRoland válasza Phoenixy (#17) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Nálam fontos kérdés, igen. Ugyanis az OTP banki alkalmazása a Google fingerprint API-t használja. Nem szívesen irkálnék be 1 percen belül három-négy alkalommal 8 vagy 12 jegyű számokat bankolás alkalmával.
A Samsung se írja le a specifikációjában, de a Samsung márkanév kötelez. Bennük ilyen téren nem csalódtam.

Az, hogy másolnak ez mennyire fontos, azt nem tudom, de nem is másnak vennék Asust. Egyébként az jó érzés tud lenni, hogy nincsen minden embernek ugyanolyan.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#20) Phoenixy válasza KengelRoland (#19) üzenetére


Phoenixy
(aktív tag)

Rosszul tettem fel a legelső kérdést, csak arra akartam utalni, hogy ezek mindig ilyen bizonytalan dolgok és gondolom máshol sincsenek feltüntetve.
Nekem is fontos volt az ujjlenyomat-olvasó (az egyik legfőbb ok, hogy új telefont vettem), mert ahogy mondod azt a jelszót mindig beírni nem éppen kellemes. Viszont az meg se fordult a fejembe, hogy nem minden telefonba van fingerprint API attól még, hogy ujjlenyomat-olvasó az van, de ezek szerint ez is olyan dolog, mint a camera2, vagyis szeretik kihagyni a gyártók (mit könyörögtünk minden Moto X frissítésnél, hogy legyen camera2 API végre... sose lett).

[ Szerkesztve ]

https://hearthstonehungary.hu // Motorola Moto G7 Plus

(#21) KengelRoland válasza Phoenixy (#20) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Hát nekem sem fordult meg a fejemben. Ráadásul hetekig olvasgattam a Padfone 2 tulajdonságait anno, az egyik legerősebb volt a mezőnyben. Mintha érzéstelenítő nélkül húzták volna a fogam, mikor kifizettem a 200 ezret, de nem most, hanem több mint 5 éve. És akkor jött a hidegzuhany, hogy hiába van benne nfc, húzhatom a f@szomra. Mert nem lehetett mobiltárcának használni.

De mondom, pár hónapja írtam az Asus magyarországnak és nem tudták megmondani még ők sem, hogy most melyik készülékük tudja és hogy egyszerű halandó erre hol kaphat választ. Én csak annyit kértem tőlük, hogy tüntessék fel, mert ez így gáz. De csak a vállukat vonogatták.
Én meg mondtam, hogy akkor hagyjuk egymást békén. Én nem lutrizom. Egyébként a kamera api2-t a Samu se írja, de a mobiltárcát igen.

[ Szerkesztve ]

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#22) SaltyDave válasza matteo_szg (#12) üzenetére


SaltyDave
(csendes újonc)

Mondok jobbat, most a hosszú hétvégén kaptam egy méretes frissítést a Zenfone 2-mre! Még mindig Android 6.0.1 sajnos ami valószínűtlen hogy változik, de gyanítom biztonsági csomag volt. Szerintem az utolsó frissítés ez előtt majd egy éve volt, abszolút elfogadtam hogy lemondtak erről a modellről, s még is, lám.

szerk: ZenFone 2 Laser ZE550KL pontosan.

Igazából ez a második telefonom amit magamnak választottam (előtte Sony Xperia Sola volt), a mai napig abszolút elégedett vagyok vele, és furcsállom ezt az általános negativitást a márkával kapcsolatban. Mi indokolja? Nem követtem a fejesztéseiket a ZenFone 2-n túl, csak az elmúlt 1-2 hónapban olvasgatok mindenféle android híroldalon, fórumokon, és nem nagyon van szó ASUS-ról a feltörekvő kínai márkákra fókuszálás miatt, ezért bátorkodom itt kérdezni.

Én szemezek az egyelőre csak Indiában kapható ASUS Zenfone Max Pro M1-el (nem összekeverendő a Plus-al), előtte meg ugye ZenFone 2-vel kapcsolatban pozitív tapasztalataim vannak, szóval számomra elég meglepő a márkát övező negatív légkör.

Persze más kérdés hogy ha most visszanézem mi a kínálat a ZF3-4 szériákban, túlárazott telefonokat látok durván elavult külsővel és olyan belsővel amit más sokkal olcsóbban hoz. No de a kérdésem hogy ez azért van mert nem csökkennek az áraik, vagy a megjelenésükkor ezek jónak számítottak?

[ Szerkesztve ]

(#23) Nagya21 válasza KengelRoland (#16) üzenetére


Nagya21
(őstag)

HAli!!
Zenfone 3-ban van gyári hangrögzítő(ze520kl), és tökéletesen múkodj. A Zasszony nagy megelégedéssel használja
Kerestem is az s7 edgén, de ott nincs.... :W csak külső alkalmazással, de az meg szart sem ér, mert a hívott felet nem rögzíti.
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#24) Nagya21 válasza SaltyDave (#22) üzenetére


Nagya21
(őstag)

HAli!!
Tavalyelőtt vettem a sógórnőmnek egy Zenfone 2 lasert, azután kezdtem el nézegetni az Asus telókat, és tavaly tavasszal vettem egy Zenfone 3-at 100k-ért, a sot nem egy erősség, de teljesen jól viszi (Snapi 625), nekem a tényképező volt a legfontosabb , az meg ezen az árszinten kítűnő, még most is.
A szoftfrissítések a Huawei után üditően jönnek, az oreó meg egyenesen meglepi volt :C :C :C
Csak azért lett a Zasszonyé, mert ellenállhatalan áron tudtam venni egy s7 edgét.
Üdv Nagya

[ Szerkesztve ]

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#25) KengelRoland válasza Nagya21 (#23) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Az ACR hangrögzítő mindkét felet rögzíti.

Más.

Az Asusnál a bizonytalanság és a hibák leszarása a fájó pont.
Egyébként jó telefon lenne. Viszont az akku az mindig gyenge pont lesz. Olyan mint az ájfon. Merül mint a Titanic.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#26) Nagya21 válasza KengelRoland (#25) üzenetére


Nagya21
(őstag)

Hali!!
A Zasszony a facsét nyomja 1.5-2 napot bír neki, nálam mint nem facse függő 3 napokat elketyegett.
ACR-t próbáltam a samun és csak engem vett fel...(a pró is)
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#27) matteo_szg válasza SaltyDave (#22) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Igen, az valami Qualcommos biztonsági frissítés lehetett, pluszban a rendszer és a WiFi sebességén is reszelhettek.

Ami a ZF3 és ZF4 generációt illeti, holnaptól élnek az új árak hazánkban, amik masszívan csökkentett szintek az eredeti árakhoz képest. Lehet, így sem érnek el egy Xiaomi szintet, de múlt héten láttam tán 59k-ért ZenFone 3 ZE520KL-t Emagon. Annyiért szerintem az nem rossz készülék még most sem. Vagy ott van a Zoom S frankó kamerával és 5000 mAh-s akksival 99k-ért.

Szóval ja, korábban durván el volt árazva az összes. És az 5. generációnál láthatóan a kezdő árak is rendben lesznek, nem lesz rajtuk a "túlárazási" átok.

[ Szerkesztve ]

jupiiii

(#28) KengelRoland válasza matteo_szg (#27) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Na jó, csak 100 ezerért az már eléggé elavult masina.

(#26) Nagya21:

Nálam mindkét felet rögzíti.

[ Szerkesztve ]

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#29) DDA40X


DDA40X
(tag)

"markáns akció" Az mi a tosz?

(#30) KengelRoland válasza DDA40X (#29) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Nagy áresés. Magyarul annyiért adják az elavult vackukat most, amennyiért a megjelenés pillanatában kellett volna adni.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#31) DDA40X válasza KengelRoland (#30) üzenetére


DDA40X
(tag)

Ja. Oké. Azt értettem mit akart mondani az író. Csak a "markáns" szó hülyén mutat ebben a mondatban. Mondjuk a "jelentős, számottevő, tetemes,tekintélyes, negymértékű" simán jobb lett volna.

Egyébként igazad van, ennyiért sem igazán kellene nekem egyik sem..

[ Szerkesztve ]

(#32) KengelRoland válasza DDA40X (#31) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Pedig ügyesek az Asuséknál, jó tervezőik vannak. Csak elhasal a dolog a "leszarom" stílus miatt. Ami számomra érthetetlen. Hiszen nem babra megy a játék.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#33) matteo_szg válasza KengelRoland (#32) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Ez a leszarom dolog kicsit beakadt nálad. :)
Nincs semmi sem leszarva, ne abból indulj ki, hogy egy Ügyfélszolgálat visszakérdezett, és nem rögtön a választ dobta. :)
Ott a Facebook, a ZenTalk vagy akár ez a fórum. ;)

A ZF2 óta nagyon sok minden változott pozitív irányba; természetesen nem azonnal, hanem folyamatosan. A ZF5-tel áll helyre a kezdeti árazás is, ez korábban súlyos hiba volt. Ráadásul most még olyan "furcsaságokat" is kiköp a rendszer, mint a ZenFone Max Pro M1...pure Android, hatalmas akksi, Snapdragon 636, pimasz ár.

BTW, Veletechen ott lesz elvileg az összes ZF5, meg pár korábbi device is. Nézd meg őket, ha van időd!

jupiiii

(#34) KengelRoland válasza matteo_szg (#33) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Igen, mély nyomot hagyott bennem az Asus "leszarom" stílusa.

De legközelebb majd 5 év múlva szeretnék telefont cserélni.
Néztem a Zenfone 5 flip wallet tokját. Hasonlítsd össze a Samsung bármelyik wallet tokjával.

Amúgy a régi Asus telefonomat (pontosabban a tabletbe csúsztatva) minden nap használom.

Még egy kicsit szenvedek az Asus korábbi (akkor így írom) hanyag üzletpolitikájával, aztán meglátjuk mi lesz 5 év múlva.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#35) KengelRoland


KengelRoland
(aktív tag)

Meg is érkezett az akció, amolyan Asusosan:

Ez egyébként email, csak persze hibásan jelent meg az e-mail. Úgy látszik számítottak rá, hogy hibásan jelenik meg, mert volt egy link "kattints ide, ha az e-mail hibásan jelenik meg" szöveggel. Soha nem jelent még meg e-mail hibásan ezen a telefonon, az Asusnak ez is sikerült.

Rákattintottam az "érdekel" gombra. Ez fogadott, szintén Asus Style:

Szerintem jó döntés volt a Samsung A8.
Kívülről úgysem látszik mi ez mert tokban van, belül meg jó ez is. Nem akad, nem laggol.

[ Szerkesztve ]

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#36) matteo_szg válasza KengelRoland (#35) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Ez most pont nem fair, amikor épp egy központi rendszer nem működik. :)

Engedd el ezt az ASUS Style dolgot, mert nem ez az általános ám. ;)

No, de Veletech, esetleg...ha ráérsz.

jupiiii

(#37) KengelRoland válasza matteo_szg (#36) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Nem hinném, hogy azért utazok 220 km-t 😊. Egyébként sincs értelme. Egy hónapja sincsen, hogy megvettem az új Samsungomat. Szóval egészen biztos, hogy most nem veszek másik telefont 5 évig. Az előzőn ami volt, 105 ezret buktam. Nincs nekem erre szükségem. Nem szarom én a pénzt. Egyébként se különleges már az Asus. Csak másolja az iPhonet.
Egy új Padfone még csakcsak érdekelne, de azzal meg leálltak. Pedig ha foglalkoznak vele, akkor sikeres lett volna.

Egyébként megnyomkodtam a Mediamarktban a Zoom S-t, meg az összes kisebb modellt is, jó gyorsak, de hát ez a minimum.
Tudod a Samsungnak van saját billentyűzete, ami teljes mértékben megfelel, hibátlan.
Van saját zenelejátszója, teljesen hibátlan.
A felhője úgy működik mint a parancsolat, az Asus felhőjével meg csak a gond van.
Az Asus aiCloud viszont nagyon jó egy asus routerrel, azt szeretem. De ahhoz sem kell asus telefon.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#38) matteo_szg válasza KengelRoland (#37) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Ja a WebStorage egy horror...ne is beszéljünk róla. :)

Jaja, van Samsungom, nagyon kényelmes és gyors a billentyűzete, a Gboard megszokást igényel ezt követően.

jupiiii

(#39) KengelRoland válasza matteo_szg (#38) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Az egy dolog, hogy megszokást követel. De nincsen benne olyan, hogy automatikus szóköz kikapcsolása.

Egyébként mit csinálsz azzal a sok telefonnal amik vannak? Mire jó felhalmozni?

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#40) matteo_szg válasza KengelRoland (#39) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Ja, nincs ám olyan sok. Egy Priv, egy HTC 10 és egy S8 van pihenőben otthon. :)

Plusz folyton valami ASUS.

jupiiii

(#41) KengelRoland válasza matteo_szg (#40) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

És ez mire jó? Még most is lelkifurdalásom van, hogy 2 telefonom van. De ezt megmagyarázom azzal, hogy kell a tartalék, ha a Samsungot szervizbe kell vinni. De mikor még megvolt az előző Samsungom is, tehát 3 telefonom volt egyszerre, akkor minden bajom volt.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#42) rep3at


rep3at
(őstag)

Hajdanán nekem is tetszettek az ASUS telefonok, viszont soha nem gondoltam rá hogy egyszer veszek is egyet (na jó, még a Windows korában volt P525 jó régen), én is inkább a Samsung mellett szavaztam, nem is bántam meg. Valami hiba mindegyikben van, mindenkinek nem lehet megfelelni, ám nincs is ezzel baj.

Viszont ezt a túlárazás dolgot nem értem, én sem sírtam amikor 230-at ki kellett csengetni anno a jelenlegiért. Egy Mercinél sem kötnék bele a 20+ millióba.. Mi van a legtöbben a kezedben, mit használsz a legtöbbször? A telefonod. Akkor csak megér ennyit.

Forward thinking. كرر

(#43) tothbe válasza matteo_szg (#40) üzenetére


tothbe
(addikt)

Hali!

A zenfone.hu-nak nem kéne már frissülnie? Már nem csak a lite kapható, de a sima 5-ös is elérhető ED-ben pl ráadásul akciósan.

By(e) Tothbe

(#44) matteo_szg válasza tothbe (#43) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

A ZenFone.hu egyelőre a korábbi generációkról szól, az 5-ös sorozatot más csatornákon promózzuk. ;)
De természetesen frissülni fog, amint kiegészül az 5Z-vel és pl. az új Max-szal a 5-ös család.

jupiiii

(#45) KengelRoland válasza matteo_szg (#44) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Azt figyelted, hogy pl ha zenfone 5-höz keresel tokot, akkor semmit nem talál a google? Illetve hivatalos helyről nem.
Beírom, hogy "asus zenfone 5 tok", nem talál semmit, csak sufni gsm boltokat. Ha beirom, hogy samsung a8 tok, akkor hivatalos oldalt dob ki, magyarázattal. Ha azt írom be, hogy "asus zenfone 5 case", akkor a végén kullog az asus oldala és akkor is a régi, 4 évvel ezelőtti zenfone 5-re ad találatot. Az ilyen dolgokat összeadják ám fejben az emberek, hidd el. Azt mondják: hát ehhez se tok, se folia, se semmi, akkor mi lesz, ha valami gond van a telefonal?
Én biztosan nem kínlódnék. Igazából 2 hónapja vettem telefont, Asust akartam venni, kb 30 percig köröztem a Mediamarktban, addig agyaltam, végül Samsung A8 lett, mert nem szavaztam bizalmat az Asusnak, pedig piszkosul tetszik majdnem minden modelljük (kivéve a Zenfone 5). Mindjárt vettem hozzá tokot, gyári eredetit, azt hiszem 13 ezerért. Meg se néztem, hogy máshol olcsóbb-e. Engem szolgáljanak ki.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#46) matteo_szg válasza KengelRoland (#45) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Elhiszem és tudjuk. :)
De, amíg egy készülék nem éri el a minimum küszöböt, addig a 3rd party gyártók nem fognak tokokat gyártani rá.
A ZF5-nél és a Lite-nál plusz pont, hogy szilikontok van a gyári csomagolásban. És később érkeznek majd gyári tokok, remélhetőleg.

Ám a korábbi szériáknál ez sajnos még nem így volt, egyedül a ZF3-hoz lehet nagyobb számban tokot találni. A 4-es generáció nem volt kellően népszerű, pedig tök jó készülékek. :(

Szóval tökre értem a döntésed, hiszen ezek is fontos szempontok, nem te vagy az első, aki ezt írja, mondja.

jupiiii

(#47) KengelRoland válasza matteo_szg (#46) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Igen, de pont a gyári tok lenne nekem a lényeg, gyári kiegészítők. Mert jó minőségűeket gyárt az Asus. Nem is kellene utángyártott. Csak abból van elegem, hogy mindent úgy kell összekukázni külföldről.
Régen meg pont ezrét választottam az Asust, mert olyan senkinek sem volt. De úgy látszik, hogy öregszem.

Rádásul a Zenfone 5-ről meg sem állapítható messziről, hogy milyen telefon. Mert felvette a tucat formát. Így viszont már nem érdekes.
Lehet, hogy felújítom a Padfone S-t.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#48) Ranbo


Ranbo
(tag)

sziasztok,

akinek van ilyen telefonja meg tudna osztani egy pár tapasztalatot a telefonról?

most igen jó áron előrendelhető két színben a MM-nél, 118eFt-ért:

ASUS ZenFone 5 Dual SIM éjfél kék 64GB kártyafüggetlen okostelefon (ZE620KL-1A009EU)

szerintetek ennyiért jó vétel? vagy máshol keresgéljek? köszi!

(#49) matteo_szg válasza Ranbo (#48) üzenetére


matteo_szg
(őstag)

Szia!

Ennél olcsóbban itthon nem fogsz találni, csak külföldi webshopban.

Ez brutál ár.

De a ZenFone 5 Lite ára is durva lett - 86 ezer Ft, bakker.

jupiiii

(#50) Ranbo válasza matteo_szg (#49) üzenetére


Ranbo
(tag)

már nem él a link, valami miatt törölték a kínálatból...wtf!? :F

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.