Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
greeneye166
üzenetére
Szintérfém az nem egy anyag hanem az eljárás neve ahogy készül ha jól tudom. Olyan mint pl. az öntöttvas/öntés. Maga a szinterezés elektrosztatikus porfestés. Nem nagyon találtam róla infót de a "szinterfém" szerintem egy hézagos szerkezetű (habosított?) anyag lehet, akkor meg nem tudom elképzelni, hogy miért vezetné jobban a hőt mint egy tömörebb anyag... Ha hülyeséget írtam, kérem egy hozzáértő javítson ki.
Más: maga a Zalman márka mára elég gáz lett, ha jól emlékszem anno az Ati 9000-es szériánál (9700/9800) terjedt el nálunk komolyabban, akkor is drága volt de nem igen volt konkurenciája meg akkori szemmel innovatív termékekkel állt elő (pl. ZM80 különböző variációi). Mára a konkurencia lehagyta mind árban (pl. Arctic) mind ötletekben (Scythe).
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest