Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Most nem azért, de ez a játék már csak 1.990Ft, a Steam-en talán olcsóbb is volt.
Aki akarta már megvette, igazán eltörölhetnék ezt a baromságot... ha 13k lenne még megérteném (á, dehogy érteném meg) de így...Az már csak hab a tortán, hogy erről valóban nem szólt senki akkor 2008-ban vásárlás előtt, hogy "te hülye fogyasztó, ezt lezárjuk ám, ha nem uninstallálod rendesen". Nekem is le van tiltva, nem oldattam fel, inkább kapta a cracket... nem fogok ezeknek könyörögni.
Igazán rájöhetnének már, hogy ezekkel a szarokkal csak a vásárlókat zavarják el (most: zack) de a warez meg ugyanolyan erős marad, sőt... növekszik.
-
zack
nagyúr
Saját szabály? Velem ezt hol közölték milyen szerződésben amikor megvettem a játékot hogy limitált a telepítési szám?? Sehol. Sztem Crysis 1-ben nem volt még ez a védelem, mert ott nem futottam bele hasonlóba. Uram bocsáss meg, hogy 2 év ami ugye nem kevés idő, sokszor volt olyan hogy így úgy de nem lett uninstallálva amit le is írtam. Emberek vagyunk és hibázunk. Ez a játék a gépemen kívül nem volt másik gépre telepítve 1x sem.
Mint ahogy a többi játékom se, pedig ott nincs limit.
De persze adhatsz nekik igazat, lehet elnézést is kérek tőlük, hogy bocsánat hogy a kasszájukat gyarapítom a mostani MoH játékkal együtt. Ez a 3 játék csak a részemről 26k. Az pedig hogy kapok megint esélyt a telepítésre egy fillérjükbe sem kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- 500GB HDD -K (WD)
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest