Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
Lehet már nem aktuális, de most éppen 50%os kuponokat szórnak, meg ipadot is lehet nyerni..
-
Real_Necro
veterán
Szia,
aktuális még a rendelés? Dobtam egy PÜ-t is.
-
olbaidhun
őstag
Engem is meggyőzött. Fényesebb lesz tőle a telefonom, nem is beszélve más előnyeiről. [link]
Up z0d1AK!
-
z0d1AK
nagyúr
Az első rendelés meg is van KlinkerDR személyében!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Next Win ®
üzenetére
Ahol beszerezhető, ott ugye már haszon is van rajta, és általában borsos.
Én nem teszek rá. -
Next Win ®
tag
Ezt itt Hungary országban nem lehet beszerezni ?

Mintha vaterán láttam volna.
-
z0d1AK
nagyúr
Ahogy hallottam a tapasztalatokat, nem szokták sűrűn cserélgetni, elég jó minőségű.
Ha itthon veszed, akkor a bolt küldi ki Amerikába. Itt ugyan megspórolod a pk-t, de az időt ne,
És ha kb 5000-ért megveszed, és fél évig bírja, még mindig jobban jársz, itt, mivel még olcsóbb, mint a 8500ft.
De az üzletek legjobb esetben csak 1 évig vállalják ezt, utána nem.
-
djxp01
senior tag
Amúgy a garanciális cserénél azt hallottam ha USA-ból rendeled , hogy ugyebár az összes részét a shieldek vissza kell postázni ha lejön/megsérül és ki szeretnéd újra cseréltetni, de ennek a költsége mennyi? Egy sima levél ? Vagy valami komolyabb módon? Mert azt is hallottam hogy 2-3 ezer ft a postaköltség a visszaküldésnél (+1hónap átfutás, stb), és lehet jobban jár az ember ha a magyar forgalmazónál veszi meg 8500 ért + fel is teszik X díj ellenében, és ha azt nézzük hogy pl 2év alatt 3x lecseréled le a pajzsot gariba itthon, akkor lehet megérné inkább a Magyar forgalmazónál megvenni már a gyorsabb ügyintézés miatt is? [link]
-
Next Win ®
tag
Pont nem azt a linket másoltam be !
Már elnézést.
[link] -
Next Win ®
tag
Itt is jól látszik ,hogy mennyire !

[link] -
Next Win ®
tag
Nagyon jó kis cucc.

-
z0d1AK
nagyúr
?

-
EczkE
veterán
A videó meggyőző.

-
z0d1AK
nagyúr
Várom a jelentkezőket.

Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Már elnézést.

Vicces egy ára van!