Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
veterán
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bling95
őstag
nekem akkoris az ipad kéne
-
myteve
tag
eeegy icikepicikét részrehajló, nem? csak szerintem?
-
biker
nagyúr
És a galaxy tab kapható, vagy még csak hír?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
aero.
veterán
jajj ...
Az ipadben amúgy hogy ne lenne már giroszkóp? legalább ne hazudnának.
-
<NewL>
addikt
7" vs 9,7"
7 óra videólejátszás - 10 óraa 10 óra az tuti, de valyon a 7 óra megvan ott?
egyébként a 225K appot már rég túllépte az AppStore
Gergő_ : , igen! ha lenne a zsebemben pénz, 300km-re lakok Pesttől, fogadjunk holnapra lehetne ha akarnám. az most hivatalos vagy sem, most így lényegtelen. de a Samsung tabletje még megsem jelent, és még így sem tudná elverni az iPad-et a megcélzott vásárlók szemszögéből.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
félisten
Egyértelmű volt ez eddig is.
Samu még akkor is ha samu. Ha már valamire sokat kiadok az valóban legyen okos, de pedig csak egy felkapott márka.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bigmasterg
addikt
Inkább a Samu tab, pont jó a mérete, hordozhatóbb, sokkal könnyebb és tudásban is hozza a szintet.
-
Nincs benne giroszkóp.
Teljesen igazat mondtak az accelerométerrel, az van.Legalább tudnád miről beszélsz.
Egyébként ez egy elég jó, objektív összehasonlítás, nem is hoz ki győztes a kettő közül. Mondjuk van benne kis tévedés, pl. az iBooks nincs előre telepítve -> nem kellene a pipa mellé; vagy ha nem ez a szempont, akkor az office tools mellé is kéne pipa. De ez szerintem elhanyagolható.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
DEJVID
őstag
Giroszkóp minek, flash minek, navigátor micsoda, swype szerintem nem nagy szám, dlna, rádió, hdmi, kamera nekem nem kell egy ilyenbe. Nálam az iPad nyerne, ha feltétlen kéne egy tablet.
-
z0d1AK
veterán
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nagyúr
Nagyon nem szeretem az Apple-t mint márkát de azt hiszem ha választanom kellene mégis az iPadra voksolnék.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen