Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) z0d1AK


z0d1AK
veterán

Viszont mielőtt kipróbálnátok, fontos, h DOBOZOS sörrel próbálkozzatok.
Ugyanis a CO2 miatt nyomás alatt áll az üveg, és a hűtés miatt elkezd nőni a térfogata a sörnek, ami további nyomást eredményez. Az üveg merevsége miatt nagy valószínűséggel nem bírná és szétrepedne, ellenben az alumínium palack rugalmas annyira, h ezt még bírja. De ha sokáig hagyod bent, ez is szétmegy, szóval csak figyelmesen, óvatosan!

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#2) ne_nezze válasza z0d1AK (#1) üzenetére


ne_nezze
aktív tag

nem megy szét, tapasztalat ;)

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#3) z0d1AK válasza ne_nezze (#2) üzenetére


z0d1AK
veterán

dobozos, vagy üveges tapasztalat?
Üvegessel már tapasztaltuk,bár az Martini volt, magasabb volt az alkohol tartalma, mégis szétrepedt az üveg.
Szerintem a dobozos is szétmenne egy idő után, 2%-os a sör,szóval nem kell nagyon hideg ahhoz, h meg is fagyjon, akkor meg tágul ugye...
Bár azt nem tudom, h a CO2 hogyan viselkedik a hideg hatására

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#4) bubi92


bubi92
őstag

ez tetszik ezt biztos kiprobálom

(#5) ne_nezze válasza z0d1AK (#3) üzenetére


ne_nezze
aktív tag

dobozos volt és teljesen jéggé fagyott benne a sör :K
amikor kibontottuk egy darabig nem történt semmi, de mikor kezdett kiolvadni, az összes co2 némi lével keveredve hab formájában távozott belőle, a végeredmény meg ihatatlan lett. a kásás állapot az igazi, de azt nehéz eltalálni :D

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#6) jorden06 válasza z0d1AK (#3) üzenetére


jorden06
senior tag

De a martini-be nincs co2 :U valszeg az alacsony alkoholtartalma miatt fagyott meg/repedt szét. de amúgy vicckes dolog ez, én nem akartam kipróbálni, csak illuminált állapotban pár dobozzal bennhagytunk a mélyhűtőbe.. :N

(#7) z0d1AK válasza ne_nezze (#5) üzenetére


z0d1AK
veterán

akkor talán azért nem repedt szét, mert a co2-t nyomta a nyomás össze, bár ez csak amatőr tipp.

De a kása tényleg nagyon jó

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#8) mephi666


mephi666
nagyúr

egyébként a jégernek is változik a halmazállapota a fagyóban... ha mondjuk csak hűtve van, akkor folyékonyabb... ha viszont már sokáig bennvan a fagyóban, akkor sűrűbb lesz az állaga sokkal :) ...meg kellemesen égeti a hideg az ember torkát...

a citromos gösserrel nekem fenntartásaim vannak... 1szer ittam: limonádé... a szaga és az íze is... kb annyi köze van a sörhöz, mint a házilag gyártott limonádénak... viszont tény, hogy sokkal jobban ízlett, mint a radler...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) Móci


Móci
addikt

A citromos Gösser szép kis vegyszerraktár, inkább akkor a Soproni Szőke Ciklon. Az szerintem jobb.
Radlerből meg a bodzás egész jó. Meg ha már Szalon, a búza se olyan rossz...

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#10) z0d1AK


z0d1AK
veterán

Hát szerintem az ilyen ízes nedűt nem azért isszuk, mert sört akarunk, nem is várhatjuk el tőle ezt, hiszen rá is van írva, h "sör és citromos/bodzás/stb ital keveréke", én 2%-nál nem is szokott több lenni az alkoholtartalma, de ez nem is igazán lényeges.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.