Hirdetés

2020. február 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Revolit


Revolit
(senior tag)

Köszi, jó leírás.
Mivel tud többet az X3 mint az X1? Sehol sem találtam egy összehasonlítást.

(#2) Degeczi válasza Revolit (#1) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Picit nagyon sok az a $70: az első példányt 42-ért, a másodikat $34-ért vettem a Joybuy-ról...
(ahol most is 39.6)
Ez így az áfahatár alatt van, attól sem kell tartani.

(#3) Revolit válasza Degeczi (#2) üzenetére


Revolit
(senior tag)

Igen, árban van máshol is 40 eur környékén. Viszont 22euro a határ, afelett már áfa köteles. Ha magánszemély küldi, akkor 44 euro.

(#4) GreatL


GreatL
(aktív tag)

Én kb. 13 ezer forintért vettem Kínából a feketét. Egy fej 2200 Ft és kettesével küldik. Telefonhoz nem csatlakoztattam, nem érdekel csak fogat mosni lehessen vele.

[ Szerkesztve ]

Intel Core i7-9700K | Giga RTX 2080 Ti WF OC | Xiaomi Mi 9

(#5) Degeczi válasza Revolit (#3) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Nem teljesen így van!
Létezik uis egy további kitétel is, h ha a fizetendő adó 10 EUR alatt lenne, akkor azt elengedik = ez pedig a gyakorlatban 37 EUR-ra ($44 környéke) tolja ki az áfahatárt.
Így aztán a kínai oldalakon $40 környékén akciózott X3-ak még stabilan beleférnek.

[ Szerkesztve ]

(#6) Revolit válasza Degeczi (#5) üzenetére


Revolit
(senior tag)

Aha, köszi

Kicsit utánajártam, X1 sokban nem különbözik, nem olyan fancy a külseje és más app van hozzá.
Viszont ha valaki sokallja érte ezt az összeget, fele ennyiért van SEAGO E5. A fej is fele ennyi hozzá. Nagyon nem jártam utána a különbségeknek.

(#7) micimacko


micimacko
(aktív tag)

Most őszintén...miben jobb ez, mint egy 5000 Ft-os Oral-b?

"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"

(#8) Degeczi válasza micimacko (#7) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Alaposabban tiszít: a sokkal nagyobb (kb. 5x akkora) frekvenciájú, erős rezgés azt eredményezi, h ott is föllazítja és eltávolítja a lepedéket, ahová a sörte be sem jutott, csak a folyadék

Ezeket hívják manapság "sonic" rendszerűeknek

(#9) Jhonny06 válasza micimacko (#7) üzenetére


Jhonny06
(addikt)
LOGOUT blog

Anno kb. annyiért vettem az enyémet (Oral-B) és egy hulladék. Keveset bír az akksija, egyre gyengébb, ahogy merül, nincs semmilyen funkció rajta, de legalább még szarul is néz ki. +6 rugóért kapsz egy olyan fogfekét, ami baromi jól néz ki, sokáig bírja az akksija, rengeteg funkciója van és a kütyübuziknak is kedvez az alkalmazással.

[ Szerkesztve ]

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#10) bloggiold válasza Jhonny06 (#9) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

Megelőztél, kb. ugyanezt írtam volna én is.

(#11) Black&White


Black&White
(őstag)

Én már a másodikat használom, az első kicsivel több, mint 1 évet bírt, aztán a nyomógomb megnyekkent (érintésre is váltotta a funkciókat) majd ugyanonnan beázott, így zárlatos lett.1 nap alatt lemerült.
A hiba azért nem egyedi, orosz fórumok, illetve YT is hoz rá találatot...
De mivel egy rakás pótfejem volt hozzá, illetve összességében azért elégedett voltam vele, rendeltem egy újat.~40$ volt kuponnal GB-ről.
A cikk jó, grat érte.
Adapterből itt találtok kedvezőbb árút:
LINK

(#12) Degeczi válasza Black&White (#11) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Istenments adaptert használni, pláne fürdőszobában!
Életveszélyesek ezek a vackok...

3-400 Ft-ért veszel bármelyik villamossági boltban földeletlen EU-s dugót, pár perc alatt fölrakod a gyári helyére, kész.

(#13) Black&White válasza Degeczi (#12) üzenetére


Black&White
(őstag)

Mi a probléma a linkelt adapterrel?

(#14) Jhonny06 válasza Degeczi (#12) üzenetére


Jhonny06
(addikt)
LOGOUT blog

Dehogy életveszélyes..

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#15) Degeczi válasza Black&White (#13) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Nem magával az adapterrel, hanem az összes szemétrevaló kínai/US dugóval!

Elhibázott, rossz konstrukció: a kis mérete miatt vékonyak a dugvillák, végig vékony fémlemezből (amiknek mechanikai tartása sincs, könnyen görbülnek, de ez hagyján, nem ez a fő baj), azonban mivel nem süllyesztettek az aljzatok vagy az ilyen adapterek, kihúzás során, vagy egyszerűen csak kilazult csatlakozón megérinthető a hálózati feszültség! Nem kell mondani, ez mivel járhat, plána fürdőszobában...

Az EU-s (vagy pláne a még jobb UK) dugók normális méretűek, vastagok a villáik, ezért megoldották, h a földeletlen verzió villáinak csak a vége fém, alatta műanyag, így ott nem fordulhat elő áramütés.
(a földelt verzióknál pedig az aljzat mindig süllyesztett, ott így akadályozzák meg az érintést. Bár a régi házakat leszámítva amúgyis mindenütt süllyesztett, földelt aljzatok vannak)

(#16) Degeczi válasza Jhonny06 (#14) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

De, az áramütés meglehetősen az...

(#17) bloggiold válasza Black&White (#13) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

Nem hülyeségből írtam: ,,A töltőfej kínai szabvány, ezért ajánlott egy jó minőségű adapter beszerzése, amit adnak hozzá, azt ne használjuk! Jó szívvel ajánlom a földelt és földelés nélküli készülékekhez egyaránt alkalmas Skross univerzális utazóadaptert."

(#18) Black&White


Black&White
(őstag)

Én még mindig nem értem mi a gond a linkelt adapterrel (nem, ez nem az a csoda, amit GB ad a kínai cuccokhoz és amire Degeczi is gondolhat) és szívesen el is engedném a témát, ha valaki leírná.

(#19) Degeczi válasza Black&White (#18) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Minden adapterrel amin nem süllyesztett az aljzat (márpedig amiket láttam egyik sem volt az) veszélyes marad a kínai tápdugó.

Miközben pár száz Ft-ból többnyire pillanatok alatt megoldható a kérdés, nem kell adapterrel játszani (max akkor, ha magából a házból áll ki a dugó, így nem cserélhető le a dugó vagy a kábel)

A GB és más oldalak által ingyen mellékelt típus csak annyival rosszabb, h azon még a földelést sem kötötték be - de az ilyen, földeletlen eszköznél mint ez a fogkefe, tovább már nem ront (viszont nagy LFS annak az adapter gyártójának, mert a vevő éppen dughat bele földelést igénylő eszközt is, és ott már az is egy további veszélyforrás)

[ Szerkesztve ]

(#20) Solten


Solten
(őstag)

Nem tetszik a fej kialakitasa, a "hagyomanyos oval" sokkal esszerubb, mindenhova befer.

Saor Alba

(#21) tupuk


tupuk
(aktív tag)

Remélem nem köpök bele senki levesébe, de majd minden héten látok akciósat a gb-en 10 dolcsiért. Nyilván nem ez a márka, de egy két grammos műanyag darab rezegtetése nem űrtechnika. Pontgyűjtős marhaság meg hasonlók = mókusvakítás.
Nekem amúgy 2 éve oralb-m van, teljesen jó az is. Ezek az elektromos fogkefék nagyságrendekkel gyorsabban mozognak mint amire az emberi kéz képes szóval jók. Lehet növelni a rezgésszámot de ez is csak vakítás, az érdemi különbség a kézi és a gépi technika között van.

(#22) Murphy(O.o)


Murphy(O.o)
(senior tag)

Ezen hányas MIUI fut?

"(O.o)" - 𝔐𝔲𝔯𝔭𝔥𝔶 - "(O.o)"

(#23) jézusom


jézusom
(őstag)

Most akkor ez ultrahangos fogkefe? Mi számît ultrahangosnak? A fej ultra frekvencián mozog, vagy tényleg valami hangot ad ki?

(#24) laleh


laleh
(addikt)

Telefonos app nagyon ütős hozzá.

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés -> törött iphone Apple Watch

(#25) Degeczi válasza tupuk (#21) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Fogkefénél nagyon nem mindegy a gyártó, a $10 körül típusok hulladékok, pénzkidobás. Még az itthon kapható Lidis típus (ami egy $20 köüli kínai, átlagnál jobb minőségellenőrzéssel) is jóval gyengébb ennél.

Nem teljesen vakítás, könnyen találni videót, ekkora rezgésszámnál hogyan segít be már a folyadék is a tisztításba. Az persze más kérdés, h ettől nem okvetlenül jobb egy korrekt hagyományos típusnál, és valóban nincs semmiféle olyan ugrás, mint a kézi és gépi között - de különbség van, az nem vakítás.

(#26) Degeczi válasza jézusom (#23) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Házi használatra aligha veszel ultrahangosat... csak a kínai weboldalak szokták gyakran így hívni a hasonló típusokat, "véletlenül" keverve a percet a másodperccel: másodpercenként kellene 20 ezer fölött rezegnie ahhoz, h annak lehessen nevezni, ezek percenként rezegnek 40-50 ezer körül, szóval csak olyan 800 Hz környékén. Ezek csak simán "szónikus" fogkefék.

Fogorvosok használnak valóban ultrahangos készüléket fogkő leszedésére.

[ Szerkesztve ]

(#27) Degeczi válasza Degeczi (#26) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Most nézem, h a cikkben is hibás: "a szónikus kefék pedig 12000-24000 Hz-es frekvencián dolgoznak" - nem, bőven 1000 Hz alatt van mind.

(#28) tupuk válasza Degeczi (#25) üzenetére


tupuk
(aktív tag)

De miért lenne "hulladék" egy 10 dolcsis kütyü? Az indoklást lefelejtetted.

A vakítást arra írtam hogy lehet "pontokat gyűjteni" a fogmosásért. Meg küld neked a kütyü "motivációs üzeneteket" :D Komolyan akinek ez számít, attól szerintem nyugodtan lehetne 120 dolcsit is kérni, megadná :D

Na közben rákerestem melyik reklámozzák nekem kb. két hetente akciózzák 10 dolcsiért, ez az: "Ócó kínai verzió".
Most épp 14 dolcsi, de mint mondtam aki tud várni pár napot az 10-ért viheti. Ennek is van 5 fajta fogmosási módja, tölthetős, vízálló, amit akarsz, tán zenél is. Itt 200 kommentelő van alatta nagyon tetszik nekik (persze biztos mind kamukomment) 4,87/5-re értékelték. Olyan nagy hulladék szerintem nem lehet...

Nekem egy oralb-m van 2 éve, az is tök jó. Az emberek a régi kézerővel működő fogkefékkel is képesek voltak szép tisztán és fehéren tartani a fogaikat (már aki figyelt rá). Ha tehát a kézinél eleve minimum egy nagyságrenddel gyorsabb gépi van, az már végképp bőven elég, fölösleges túlfejleszteni, illetve a pofitért lehet, de minek. Persze lehet zenélő mikrót is venni ami "motivációs üzeneteket" vetít a falra melegítés közben, meg luxusterepjáróval is lehet menni a sarki zöldségeshez, de minek.

(#29) Degeczi válasza tupuk (#28) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Nem, írtam, h gyengébb... szó szerint: vacak, gyenge motor van bennük, össze sem lehet hasonlítani a Xiaomi-ba építettel.

A weboldalas értékeléseket egyrészt az ár figyelembevételével írják, másrészt gondolom nem újdonság, h a Gearbest erősen cenzúrázza ezeket. :(

Továbbá egy full noname fogkefe fejet meglehetősen necces annyira érzékeny helyen használni, mint a szád: a jó ég tudja, milyen műanyagokat használtak föl a gyártásához...

(#30) Jhonny06 válasza tupuk (#28) üzenetére


Jhonny06
(addikt)
LOGOUT blog

Itt te vagy az, akinek indokolnia kéne. De nyugodtan rendeld meg a 14 dolláros verziót, majd használd néhány hónapig és írj róla egy átfogó tesztet. Addig ez csak süket duma.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#31) tupuk válasza Degeczi (#29) üzenetére


tupuk
(aktív tag)

Hát érdemi konkrétumot most sem említettél, az hogy a "a jó ég tudja", az nem túl ütős érv.
Szerinted vacak, ennyi az érved.

[ Szerkesztve ]

(#32) Degeczi válasza tupuk (#31) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Trollkodás helyett érdemi hozzászóláshoz először próbálj ki egy olcsó vackot, utána a (harmincpár USD-vel még mindig nem túl drága) Xiaomit, és nem lesz több kérdésed.

(#33) tupuk válasza Jhonny06 (#30) üzenetére


tupuk
(aktív tag)

Én indokoltam bőven, parasztvakítás a funkciók egy része, szükség sincs a turbónál is turbóbbra ha egyszer még a kézi megoldás is jó volt, és mutattam olcsóbb alternatívát is.
Egy elektromos fogkefe annyi, hogy egy pici kis motor rezegtet egy két grammos fejet. Ennyi. Nem űrtechnika, kizárt hogy egy kevésbé ismert gyártó nem tudná ezt megcsinálni a XXI. században. GB-en sok száz pozitív értékelést kap több hirdetőnél is. Ha van érdemi kritikád akkor állj elő vele, a süket duma egyelőre inkább rád vonatkozik.

(#34) tupuk válasza Degeczi (#32) üzenetére


tupuk
(aktív tag)

Tehát érved nincs csak a megbélyegzés, személyeskedés....

(#35) Degeczi válasza tupuk (#33) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Nem, nem ennyi...

Alább linkeltem, h noname kínai barátaink még egy ékegyszerű tápdugó adaptert is képesek elrontani, életveszélyesen kialakítani: semmi meglepő nincs abban, h az olcsó elektromos fogkeféik gyenge motort kapnak, a filléres fejek sörtéi durván levágott végűek (míg a Xiaomin lekerekítettek), az egész eszköz kialakítása elnagyolt, gyenge szigetelésű, nem tartós

Mégegyszer: gyakorlati tapasztalat (nem csak tőlem, itteni fórumokon sokan mások is írtak már róla), h sehol nincsen a Xiaomihez képest az eredmény egy olcsó fogkefét használva, míg magad a szóban forgó készüléket egyáltalán nem is ismerve trollkodsz itt... :(
Inkább máshol, ha lehet kérni!

(#36) Jhonny06 válasza tupuk (#33) üzenetére


Jhonny06
(addikt)
LOGOUT blog

Az nem indoklás, hogy "parasztvakítás a funkciók egy része", ez a te - semmilyen tapasztalaton nem alapuló - állításod. Igen, egyszer a kézi megoldás is jó volt, mint a Flintstones-ban a lábbal hajtós autó, de 2018-ban élünk. Arról rengeteg tanulmány van, hogy sokkal hatékonyabb az elektromos fogfeke a hagyományosnál.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#37) tupuk válasza Degeczi (#35) üzenetére


tupuk
(aktív tag)

Hűha, látom nagy troll vagy. Arra hivatkozva fikázol egy terméket hogy van olyan kínai cég amelyik hibás terméket gyárt. Na akkor a világon minden termék veszélyes hisz nincs olyan ország, amelyikben már ne gyártottak volna hibás terméket.

És akkor lássuk a TAPASZTATALTOT a terméket hirdető oldalakról:
1 példa: 200 pozitív komment, értékelés átlaga: 4,85/5.
2. példa: 360 pozitív komment, és 500 értékelés átlaga: 4,92/5.

Te pedig, ezt a szóban forgó terméket nem is ismerve ítélkezel teljesen látatlanban, a rengeteg pozitív értékelést levegőnek nézve.

(#38) tupuk válasza Jhonny06 (#36) üzenetére


tupuk
(aktív tag)

Aranyos hogy a válaszodból kiderül: el se olvastad amit írtam.
A parasztvakításra két konkrét példát is írtam (És akinek a fogmosással pontgyűjtés meg "motivációs üzenetek" nem parasztvakítás, az menjen a tévébe humorizálni), és azt is leírtam, kétszer is, hogy semmi bajom az elektromos fogkefével mint műfajjal.

Ha már belém akarsz rúgni valamiért, legalább a fáradtságot vedd arra, hogy elolvasd amit írtam, és arra válaszolj....

(#39) Degeczi válasza tupuk (#37) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Hagyjuk, péntek délután különösen lefárasztó a mellébeszélésed... :((
(az égvilágon semmi köze egy durván cenzúrázott termékoldal beszámolóinak ahhoz, mennyivel jobb eredményt ad egyetlen kategóriával magasabb termékcsoport, amiről nincs semmilyen saját tapasztalatod - de mindezt magad is jól tudod, csak unalmadban szemeteled ezt a fórumot. Nekem elég, további jó szórakozást!)

(#40) ATM_automata


ATM_automata
(őstag)

Hiánypótló írás, köszönet érte! :R

Egy kis észrevétel:
- iOS alatt van működő Soocas app, ami angol lokalizációs és remekül használható. Regisztrációt követően simán működött. Én nem erőltetném a Mi Home app-ot, mert ott tényleg tyúklábas minden...a saját appja működik, senki ne szívassa meg magát a Mi Homeba integrálással.

- A cikkben szívesen olvastam volna arról, hogy mi is lehet a helyes fogmosási mód, mert nekem még csak egyszer sikerült 90 pont fölötti értéket elérnem...lövésem sincs róla, hogy mit kell tenni a tökéletesebb fogmosás eléréséhez.

- Van egy bosszantó hiba az app-ban, még pedig az, hogy napi egy fogmosást jelent meg (legalábbis nekem) a historyban, hiába mosok többször fogat egy nap, azok a semmibe vesznek.

Én anno 40$ környékén vettem GB-ről, eu raktárból. Érdemes szétnézni, kupont keresni. Ennyiért ajándék és tényleg nagyon jó vele fogat mosni. Anno az OralB-t megvettem, de szinte alig használtam, ezt meg még akkor is viszem magammal, ha külföldre megyek. Nagyon jó cucc. :R

What else?

(#41) bloggiold válasza ATM_automata (#40) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

iOS esetén máshogy működnek a dolgok, így az applikáció is más. Mi Home nem az igazi a Soocas saját alkalmazása jobb. Nálunk mindkét fogkefe esetében megjelenik a statisztika mindkét Androidos telefonon a Soocas appban, de a Mi Homeban nem mindig, így azzal ne kinlódjunk az a javaslatom.
Nekem 92 pont szokott lenni általában. Nincs különleges fogmosási mód, csak az amit bármelyik fogorvos elmond ha megkérdezed. Nen szabad rányomni, amúgy meg ugyanúgy használd, mint a hagyományos fogkefét.

(#42) pomorski


pomorski
(őstag)

A termék ezen cikk alapján nem nyerte el a tetszésemet.

(#43) Crytek


Crytek
(veterán)

Ez a fehérítés elég bullshit nek hangzik. Fogat max a dentálhigiénikus fehérít és ő sem fogkefével..Tudom hogy valami szöveggel el kell adniuk de ez már a nevetséges szint. :DDD

Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme

(#44) Pumma válasza tupuk (#33) üzenetére


Pumma
(veterán)

Igazad van, az olcsóbbak is ugyanazt tudják, csak például a nekem, meg sztem sokaknak teljesen felesleges mobilos alkalmazás nincs benne. Pl.: SARMOCARE v DIGOO, stb. Nekem utóbbi van 2 hónapja, és nagyon jó. Akkor még 7500Ft volt, 2+2 fejjel. Ugyanannyi rezgésszámot tud(31000), szintén Dupont fejek, stb. Ezek USB-n tölthetők, és nem kell ilyen gyenge adaptert se használni. Vicces, hogy nem eu csatlakozóval adják a Xiaomi-t. Nekem van egy Remington szónikus is, de az jóval drágább és csak 1 fejet adtak hozzá. Tapasztalatom szerint ez a DIGOO egy kicsivel jobb.

Ha kérdésed van írj privit!

(#45) schawo


schawo
(titán)

Ez vagy Oclean?

SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500

(#46) NandoXXL válasza Jhonny06 (#36) üzenetére


NandoXXL
(senior tag)

Bírom amikor mindenki meg írja egymás seggét nyalva milyen jó ennyi pénzt kiadni érte, és egy márkáshoz képest olcsó.. Töredékért van már egyszerű elektromos márkás fogkefe, fogorvos ajánlásával. Semmi gond a termékkel, csak ne csináljatok már úgy mintha nem lenne a célra alkalmas olcsóbb eszköz. Itt már személyes extra csillámfaszpóni igények vannak :DDD

(#47) Eugene Roe válasza schawo (#45) üzenetére


Eugene Roe
(senior tag)

Én most rendeltem a második ocleant :) nagyobb benne az akksi talán, meg áramvonalasabb :D

Akinek ígyproblémái vannak, annak jobb egy ilyen szónikus, mint egy sima 3500-5000 rpm-es rezgő. Páromnak a sima 6000 ft-es oralb volt és azzal ki tudta véreztetni úgy is, hogy nagyon koncentrált a helyes technikára. Ezzel viszont 1-2 hónap alatt elmút a vérzés, és tisztábbnak is érzi a fogait. +10k szerintem nem sok ezért, pláne, hogy oralb ugyanezért 45 ezret kér.

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#48) Pumma válasza NandoXXL (#46) üzenetére


Pumma
(veterán)

:K Ez van, sokan alaptalanul azt hiszik, hogy a 3x drágább termék nagyon sokkal többet tud az alap funkciókat tekintve. Pedig a külső és a belső nagy része akár ugyanattól a gyártótól is származhat, vagy éppen az egész termék. Csak kicsit más külsővel, felirattal, és valami nagyon fontos applikációval[link]. Van itt sok túlárazott Philips, vagy a fogászatra szakosodott >Curaprox-tól a Hydrosonic, vagy a tisztán csak ultrahang módban is működő ;) Megasonex is.

Hasznos írás: Fogápolás és jótanácsok - nem fogorvostól! a témához.

[ Szerkesztve ]

Ha kérdésed van írj privit!

(#49) Degeczi válasza NandoXXL (#46) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Ez vaskos csúsztatás, hiszen ilyet senki nem állított!
(sőt, pont a fordítottját: eleve azzal kezdtem itt, h a cikkben említettnek nagyjából a fele a reális ár...)

Az valószínű, h más márkás termékek is lehetnek hasonlóan jók vmivel olcsóbban, de hogy a tizenpár dolláros belépőszint közel nem ilyen, az nem kérdéses. Tény, tapasztalat.

(#50) Degeczi válasza Pumma (#44) üzenetére


Degeczi
(nagyúr)

Egyszerűen annyi a magyarázat, h a Xiaominál ez belpiacra szánt termék, nem Kínán kívülre. Adaptert pedig valóban nem célszerű használni, pláne fürdőszobában.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.