Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
A gyári Miui 11-hez a legutóbbi System Launcher (Miui kezdőképernyő program frissítés) hibás.
Nem tölti be a kezdőképernyőt, csak villog és leáll hibával.
-
csuporantal
csendes újonc
válasz
csuporantal
üzenetére
Nyilván a MacroDroid app csinálja. Ha be van kapcsolva nincs probléma, ha kikapcsolom jön a navigációs bénulás.
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok! Néhány nappal ezelőtt olyan problémára figyeltem fel, hogy ha törlöm a memóriát (megnyitott alkalmazásokat a memóriából), vagy a biztonság nevű appal optimalizálok, akkor kb. fél percig nem használhatók a navigációs gombok. Csak hosszú nyomást érzékelnek. Sem újraindítás, sem kikapcsolás nem orvosolja. Van erre valakinek valami ötlete? Biztos valami szoftveres gond. Előre is köszönöm.
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
A telefonom mostanság hadilábon áll a térerővel és így elég gyorsan merül. Olvastam, hogy többeknél a factory reset volt a megoldás. Azt viszont nem tudom, hogy ennek mi a menete.
Hogyan kell a telefon adatait, alkalmazásait, híváslistáit, stb. lementeni?
Ki kell-e venni előtte az SD kártyát?
Ki kell-e jelentkezni reset előtt?
Hogyan kell a factory reset-et végrehajtani?
Hogyan kell az adatokat visszaállítani?Próbáltam keresgélni a témában itt a fórumon, de nem igazán állt össze a kép.
Nem csináltam még ilyet, de egy kicsit bosszant, hogy a telefon lemerül 1,5 nap után 2 óra képernyőidővel.Előre is köszönöm!
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
Új 4x tulajdonos vagyok (EBBG
). A telefonomon semmiféle módosítás sincs, nálam is érkezett a frissítési lehetőségről az értesítés. Telepíthetem a MIUI 9.2.3.0-t, vagy kell hozzá valami? Gyári global verzió.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). A telefonomon semmiféle módosítás sincs, nálam is érkezett a frissítési lehetőségről az értesítés. Telepíthetem a MIUI 9.2.3.0-t, vagy kell hozzá valami? Gyári global verzió.