Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Nekem egyáltalán nincs rá panaszom, pedig nyúzom mint az állat. Állandó neten van (vagy wifi, vagy 4G), jó, éjszakára nincs, ez igaz, de sajnos nem alszom túl sokat
viszont szerintem sokat használom, nem telefonálásra, inkább netezésre meg baszkurálásra (munkahelyen nálunk nem lehet telefonálni, tehát inkább üzenetek vannak, fb messenger, google allo, gmail, ilyesmi. Sőt, én játszom is rajta (na, mit kapok ezért
) Átlag 3 naponta töltöm, és most éppen nincs fotóm, de simán volt nekem is 7-8 óra SOT egy töltéssel.aelod, nekem sincs egyáltalán Xiaomi aktiválás, se SIM kártya aktiválás, semmilyen aktiválás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

viszont szerintem sokat használom, nem telefonálásra, inkább netezésre meg baszkurálásra (munkahelyen nálunk nem lehet telefonálni, tehát inkább üzenetek vannak, fb messenger, google allo, gmail, ilyesmi. Sőt, én játszom is rajta (na, mit kapok ezért
) Átlag 3 naponta töltöm, és most éppen nincs fotóm, de simán volt nekem is 7-8 óra SOT egy töltéssel.