Hirdetés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Ezt en sem ertem, raadasul rengeteg mas telefonnal is igy van. Akkor az ios miatt nem vesznek iphont az uri gyerekek? Kb fel perc feltenni egy launchert vagy temat. Arrol meg nem a miui tehet ha valaki nem tud olvasni a beallitasok menuben. En ugy vagyok vele, ha valami komplexebb, az jobb, mert tobb lehetoseged van valtoztatni, azon amit akarsz, vagy torekedjunk a tulzott egyszerusegre? Nesze egy bazi nagy gomb a kepernyon, atobbit meg elintezi helyetted majd a gyarto, te neked meg kuss es semmi lehetoseged nincs es ugy tancolsz, ahogy mas futyul es kedve tartja. Hat akkor inkabb vesszek el a lehetosegekben, elobb utobb ugy is kiismerem es rajovok mindenre, vagy maradok lusta vagy hulye, hogy meg egy ido utan se vagyok kepes felismerni, hogy mi hogyan mukodik. Your choice...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest