- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
válasz
Tschubi #4554 üzenetére
Sziasztok,
Közel 4 hónapja használom a készüléket. A korábban megírt tapasztalataim alig változtak, de azért akad pár dolog. Az üzemidő sztem most már egész jó, tényleg jobban bírja, mint az előző telóm. Nem érzem azóta lassabbnak a telefont, illetve a korábban említett melegedés sem zavaró már annyira. Úgy látszik ez ilyen. :-)
Viszont. Vettem hozzá tokot, ami azt eredményezte, hogy az ujjelnyomat érzékelő nehezebben ismer fel. Előfordult az is párszor, hogy az elkészült fényképet nem mentette el. Ez egy picit azért kellemetlen. Összességében továbbra sem bántam meg a vételt. Jó kis készülék, ár-értékben a toppon van.
És ha már tok: még annak megvétele előtt sajnos leejtettem és persze a kijelző meg is tört. Vettem hozzá új kijelzőt, de én magam nem merném kicserélni. a fellelt oktató videók alapján az már meghaladja az én képességeimet. Tudtok esetleg olyan budapesti szervízt ajánlani, ahol a cserét elvégzik hozott anyaggal?
Köszi előre is a válaszokat! -
nyikszi
őstag
válasz
Tschubi #4554 üzenetére
Új távirányító, TV és ott a márka kiválasztása. Én a tv felé tartottam, bekapcsoltam az onnal és megkérdezte a program, hogy érzekeli-e a tv? Igen és kész is volt, onnan használhattam. LG tv. Egy kórházban is működött
Az is LG tv volt.
MIfiok, pl ha ellopják, elveszíted a telefont megtalálhatod. Szinkronizálhatsz telefont.
Romot én se cserélnék, de jó lenne ha működne a magisk a globalon.
-
lócitrom
őstag
válasz
Tschubi #4554 üzenetére
ha nálad kellemes időben is érezhetően melegszik, akkor ott gond van. két kártyával megy nálam a telefon, wifi, bluetooth és nem tapasztalok melegedést, míg intenzívebben nem kezdem el használni. nyári melegben kint persze ez hamarabb bekövetkezik, de olyan 35 fokig nem melegszik látványosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Honda topik
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest