Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
üzenetére
Ne csináld már ezt a besértődőst, mert már olyan vagy, mint egy hisztis csaj!
Figyu!
Nekem ugyan olyan "kínai" a romolás, rootolás, bootloader nyitás stb, mint neked.
Nyilván te is és én is meg tudnánk tanulni, de hasonlóan nem akarunk vele bajolni. Lustaságból, sajnáljuk rá az időt, vagy nincs is, stb.
A probléma, hogy visszafelé lépni viszont csak így lehet, még ha nem is tetszik se neked, se nekem, se senkinek.
Ezt én elfogadtam, és használom a frissítéseket, vállalva azt a kockázatot, hogy olyan változás, változtatás is lesz/lehet benne, ami nem fog tetszeni.
Fogadd el te is, vagy tanuld meg azokat a dolgokat, amik segítségével vissza is tudsz lépni, s szakíts rá időt.
Szídhatod a gyártókat, hogy élesben a felhasználókkal / velünk tesztelnek, s igazad is van, de a fene nagy piaci verseny, és a gyenge szabályozás ezt hozta ki belőlük, ezt lehetővé teszi nekik. -
orso0355
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem érted, akkor valóban lehet, hogy nem javasolt nekiállni, csak akkor lécci fogadd ezt el :-) kérdéseidre mindig sok válasz érkezett, de egyik se tetszett igazán, itt is írják a kollégák, hogy szívesen segítenek, lefordítják, ami kell, de a folyamat ettől még nem lesz egyszerűbb.
Senki nem guruként kezdte. Ha TÉNYLEG érdekel, akkor foglalkozz vele, olvass utána, tanuld meg. Ha meg nem éri meg az időt, akkor hagyd így, használd így a telefont, és fogadd el, hogy ez ilyen. Annál alaposabb, jobb tanácsokat, mint az összefoglaló és a kollégák leírásai, nem fogsz kapni sehol, senkitől. Döntsd el, mit szeretnél :-) bármi lehetséges. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest