Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
shifty!
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!

Most úgy néz ki nem teszem meg a 3-->4X váltást, visszalépést nem szeretnék.Az a baj hogy a Redmi 5 kisebb aksit fog kapni, meg feleslegesen FullHD kijelzőt 5 colra, ez meg nem tűnik okésnak, megszoktam a jó hosszú töltés nélküliséget.
Vagy megnövelem a kezemet és veszek egy Note 4-et, annál úgy olvastam semmi gond nincs az üzemidővel, még a takarékos proci miatt akár jobb is mint az extrajó Redmi 3 esetében.
Ejj ejj Xiaomi, nehezíted a user dolgát.

-
Dave Crank
senior tag
válasz
shifty!
üzenetére
LOS 13.0 jól működik, de szerintem a 14.1-el sem volt olyan nagyon nagy probléma. Csak amit korábban már leírtam, pl a menü gomb, de arra van patch, csak még nem tudtam letölteni.
Nekem a 13.0-val 3 napot megy a telefon, kb 6h kijelzőidővel.Gorje:
Nem próbáltam még integrálni, de most hétvégefele lesz időm buzerálkodni...
Novakalex:
Nekem a kamerával semmi gondom.
Most is kipróbáltam, oké a felvétel, mind képben, hangban. -
Dave Crank
senior tag
válasz
shifty!
üzenetére
LineageOS-t használok, vasárnap óta, úgy hogy múlthét szerdán került hozzám a telefon.
Nyitás után egyből ment fel az LOS.
Jó a miui, meg tetszetős, de nem tudom megszokni, és jobban tetszik az LOS. (Előző telefonjaimon is azt, illetve CM-t használtam)
Egyenlőre minden működik rendesen, úgyhogy ajánlom!
Szerintem az üzemidő is jó! -
Departed
őstag
válasz
shifty!
üzenetére
100%-ról 0% körülre másfél nap 5 óra SOT? Hát ez Redmi-hez mérten elég siralmas.

A Redmi 3-at intenzív használattal 3 naponta, kevésbé intenzívvel 3,5-4 naponta töltöm így bő egy éves aksival. Ahhoz képest sokkal rosszabbnak tűnik a 4X-ednél.
Ami befolyásoló még hogy éjszakára ki szoktam kapcsolni (nem mintha szimplán bekapcsolva sokat fogyasztana) és Budapesti vagyok - Balatonnál nem túl acélos lefedettségnél jobban merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi