Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rákérdeztem az eladótól, h van-e neki EU-s csatival, majd jelentkezik de szerintem ennyiért nem rossz (már ha eredeti). Egyébként a cég ekte kínai - ahogy láttam az oldalukon - csak valamiért van irodájuk usankában és japánban is
Mindegy is, én szerintem berendelek egyet, majd látom mit tud. -
Jó ez a conrad, válogatott kínai cuccokat árul (most a válogatottan azt értem, h minőségi) csak 2-3x-os áron mint kintről.
Revogi smart socket USB charging socket WiFi mobile phone remote control remote control timing switch Hongyan
Egyébként szeretem a katalógusukat, jó belőle válogatni
-
sagit
veterán
Az a baj hogy ha az elosztó elé rakok vezérlőt akkor az az egészet kapcsolgatja, vagy minden dugóhoz kell vezérlőt vegyek ami úgy azért nem olcsó plusz sok helyet is foglal.
Arra kellene hogy mindenhol eltüntessem a kapcsos elosztó halmokat:
-nappaliban, tv állvány mögött az erősítő,subláda,chromecast usb-n, egy ventillátor szintén usb-n, wii u+ gamepad töltő, egy laptop töltő, egy óra plusz a vászon motorja csatlakoztatva legyen.
A wii u+vászon mindig ki lenne kapcsolva, csak akkor kapnának áramot ha kellenének. A többire időzítőt raknék, és ezt csak úgy tudnám megoldani ha külön lehetne kapcsolni a dugókat. Vagy olyat nem tud egyik se? Amúgy csak az erősítő földelt, az összes többi nem.
-számítógép asztalnál, pc,monitor,hangfalpár,egy lámpa. a pc és a monitor egy szünetmentesbe csatlakozik, annak kell csak földelés. A lámpát és a hangfalat szeretném kapcsolgatni wifiről. USB-nek is örülnék, lenne végre töltőm az asztalnál.
-nappali 2, projektor, robot porszívó dokkoló, router, telefon töltő (2-4 port)
itt a porszívót éjjelre időzítővel kikapcsolnám, router mindig menne, projektor pedig kér földelést.Legegyszerűbb megoldás ilyesmire?
-
NandoXXL
senior tag
Nem véletlenül van szabvány. Magyarországról volt szó, ha itt élsz inkább fogjátok be a szátokat. Ha valaki a környezetedből rádug egyszer egy földelt készüléket, és meghibásodik, baleset történik az a TE-Ti lelketeken szárad. Mint gyerekkori barátom édesanyja, addig öntözte a virágot a tv tetején amíg sikerült félre öntenie mondván ha x éve nincs gond nem is lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindegy is, én szerintem berendelek egyet, majd látom mit tud.