- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
htom127
aktív tag
válasz
spiderpig820 #49 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Edzotermi edzeshez, vagy hasonlo mozgasformakhoz hasznalja valaki az orat?:) -
Elk_hound
tag
válasz
pauliboy23 #45 üzenetére
Ez jó hír. Az egész "játékban" fontosabbak tartjuk az évek során összejött adatokat, mint a cserélgetett pár dolláros kütyük aktuális marketingjét. ( Persze ha valami annyira más mint a MiBand 4 a 3 után, akkor nem kell magyaráznom a nönek, miért vegyük meg...
)
-
Elk_hound
tag
A problémám nekem is ezzel van.
Maga az óra tényleg nagyon jó, futáshoz használom, de az hogy a Xiaomi saját ökoszisztémájába sem illeszkedik, kiábrándító.
Általában/állandóan egy MiBand Pulse-t hordok (jobb kézen, az értesítési funkciók, aktivitásfigyelés, alvásfigyelés miatt. Balon napközben órát, mert azt látom is, ha meg már olvasni kell ilyen apró biszbaszt, sajnos már szemüveg után nyúlok. Akkor meg nyúlhatok telefon után is... )
Óra helyett eddig sporthoz, szabadidős tevékenységhez MiBand 3-t majd 4-et viseltem , amin az időt a főképernyőn még látom, valamint így is megvolt a kapcsolat a telefonnal. MiFit-ben lehetett váltani az eszközök közt és Google Fitnesz-el is szinkronizált.
Erre ez itt lengeti nekem a kezét animáltan, magában.
Páromnak rendeltem egy MiBand 6-ost, (a 4 utódjául, mert jól néz ki ) de ahogy elnézem már az is Weart használ majd. Asszony lehet hogy újraértelmezi az eszköz repülő üzemmódját, amikor rájön hogy ez ígysz.rnem túl jó. -
gyuri2008
veterán
Mi fit appal nem működik az óra?
-
Astery
senior tag
válasz
internetezoo #38 üzenetére
Ha napi szinten használod sportoláshoz akkor ne spórolj - vegyél egy rendes sport órát ... szerintem. Ez nem az. Az árához képest ez nem is elvárható tőle.
-
internetezoo
senior tag
válasz
spiderpig820 #37 üzenetére
Nekem ez még nincs, csak nézegetem. Futás közben kell a perc/km, nem utólag. Egy másik videó szerint van current pace. Csak hát gyenge az akksi futáshoz, naponta kellene töltögetni.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
internetezoo #36 üzenetére
Az alkalmazásban is nézted?
-
internetezoo
senior tag
Most veszem észre, hogy nincs perc/km. De nagyon fontos a xiaomi szerint a megtett lépés futás közben. Felejtős.
-
internetezoo
senior tag
Értem. A GPS futómérő kijelzőn a betűk mekkorák?
Találtam: videót: https://youtu.be/l9UKpwDveWU?t=334 -
jan herz
tag
válasz
internetezoo #33 üzenetére
Folyamatos GPS használat mellett 10 órás üzemidőt mértem, úgy hogy pár százalék töltés még maradt is, hazáig pont elég volt.
-
internetezoo
senior tag
Aki fut vele naponta 5 km-t az megtudná mondani meddig bírja? Nekem Amazfit Bip van, de ki tudja meddig tart a gyurmaragasztó. Amúgy gyárilag csak egy cérnavékony ragasztó volt. Az üveg is betört és nem úgy hogy a betonra esett hanem a műanyag nyílászáró ajtó vastag üvegéhez nyomódott.
-
htom127
aktív tag
Üdv
Az útvonalakat ki lehet valahogy nyerni az alkalmazásból (Gpx, kml export)? Esetleg más alkalmazásba szinkronizálni? -
Hajszal
csendes tag
Sziasztok!
Csütörtökön vettem az órát, az alábbi problémával szembesültem:
- tegnap délután óta a lépéseket és a kalóriákat az óra nem szinkronizálja a telefonnal
- ha az órán átállítom a számlapot, akkor az az óra app-jában is változik
- ha az app-ba állítom a számlapot, az órán változik
- a workout-ot az óra méri, majd szinkronizálja az app-ba
Azaz mindent szinkronizál oda-vissza a kalóriákat és a lépéseket kivéve.
Az órát és a telefont már újraindítottam, az app-ot is újra telepítettem, újra is párosítottam a telefont és az órát.
Tudtok segíteni mi lehet a gond?
Köszi! -
spiderpig820
aktív tag
A hivatalos alkalmazáson kívül lehet számlapot cserélni másikkal is?
Melyikkel? -
spiderpig820
aktív tag
A xiaomishop.hu -tól most 16.000 forintért elhozható holnap estig
-
jmuranyi
tag
Köszönöm a tesztet, részben ennek hatására vettem egy ilyet.
Amire nekem kell, azt tudja. Pulzusmérés, GPS távolságmérés elég pontos.
Tegnap jött egy frissítés, így a bejövő hívásokat már nem csak elutasítani,
hanem lenémítani is lehet az óráról. -
Tschubi
tag
Tudom, lassú vagyok, de csak most vettem észre, hogy a garbós csajon fordítva van az óra.
-
gyonyoruwok
tag
válasz
thebear007 #16 üzenetére
nekem is. mert az, nyilván.
-
vilmose33
őstag
válasz
alkatraz3000 #19 üzenetére
Telefonodon állítsd be,hogy ne zárja be az app-ot, mindig menjen a háttérben. Hátha meg oldódik.
-
alkatraz3000
senior tag
január eleje óta használom. Nagyon ötletes és kellemes kis kütyü lenne, csak egy bizonyos idő után elfelejt notificationt küldeni. Nem értem mi okozza, frissítés sem segített.
-
clon
senior tag
válasz
thebear007 #16 üzenetére
vicces, hogy a technika világában minden Apple koppintás lett, holott ők is koppintották (nem felvásárolták hanem Kínai módra lemásolták) csak nekik már volt nevük és így hozzájuk kötik pl. az óra formát.
Érdekes, hogy a Casio vagy a Rolex nem vitázik a kerek óra forma miatt -
válasz
pauliboy23 #15 üzenetére
Ohh, köszi, elkerülte a figyelmem.
-
pauliboy23
senior tag
Xiaomishop-nál van raktáron.
-
Köszi tesztet, érdekelt ez az óra.
Mi Watch megjelenéséről semmi hír továbbra sem? November már messze jár...
-
Azie
őstag
-
Jó kis eszköznek tűnik, egy remek teszt alapján!
MaCS
-
Azie
őstag
Sajnos nekem ez a naponta töltögetés egy óránál nem jön be.
-
spiderpig820
aktív tag
Nagyjából egy hete van nálam, eddig azt hozza, amit vártam. A lépésszámláló egy-két lépéssel tér el attól, amit a Mi Band 4 mér.
Eddig tökéletesen elégedett vagyok vele. -
janeszgol
félisten
Szép az óra, jól áll a karodon. Hát engem pont az NFC érdekelne inkább (az óra, zeneléptetés, értesítés mellett). Majd utána is nézek, milyen olcsóbb NFC-s karórák, karperecek vannak.
Hogy csak elutasítani lehet a hívást nekem ez logikus. Mert ha fogadni szeretném, akkor előkapom a telót, vagy valami BT-s fülesen/fejesen megnyomom a megfelelő gombot. Írja ki, hogy ki hív, illetve el lehessen utasítani (ehhez ne kelljen előkapni a telót), ennyi elég.
-
Inkább egy amazfit x az ami megfelel az igényes igényeimnek.
-
Dottorei
tag
kb az elsők közt vettem, mi band 4 aztán most 5 helyett lett főleg futáshoz használom. Pulzus vicc mint minden csuklósnál, a barométer talán 2-szer működött azóta semmit sem mér, a távot jól méri a beépített műholdvevőnek köszönhetően.
-
trebrona
nagyúr
Harmadik hete használom, igen jó kütyü. Alvás monitorozása MiBand 4-en MiFit-tel pontosabb volt, illetve szerkeszthető, ez itt hiányzik. Minden másban hozza azt amit ígér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mi Watch Lite Kínában Redmi Watchként mutatkozott be NFC-vel, ami a globál verzióból ezúttal is kimaradt, cserébe a kedvező ár ellenére is van GLONASS támogatással dolgozó GPS és minőségi kijelző.
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest