Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ezek nem a kamera modulokban vannak, hanem a lencse alatt. Vagy a ragasztás nem megfelelő a hátlapon vagy szét lett már szedve. Vagy így rakták össze ami eléggé gáz. Le kell szedni es kipucolni. Ha nincs gari akkor vagy otthon, vagy hozzáértő emberrel, esetleg szervizben árajánlatot kérni.
-
Hasonlóak a tapasztalataim. Én is próbálkoztam két hétig megszokni, de végül ment fel a nova és belőttem mindent úgy ahogy a korábbi telómon volt. Az 3 év alatt beleégett a kezembe.
Két dolog hiányzik csak a miui launcherből, az egyik a beépített időjárás és óra widget, a másik pedig ami ehhez kapcsolódóan elrejtette az állapotsávon az órát amikor azon az asztalon voltam ahol kint volt az óra widget.
Itt egyébként az állapotsávon ki lehet írni a letöltési sebességet? Elfér a notch mellett? -
Engem nem zavar a szelfi kamera helye gyakorlatban sem. És nem tudnék dönteni a mix2s és a mi8 között jelenleg. Szerencsére nemrégiben vettem mix2-őt, de nagyon várom a következő verziót mindkét telóból, mert jövőre lehet cserélek rájuk.

Mi8-nál ami tetszik az az amoled.
Mix2s-nél az hogy nincs notch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest