Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Alfa, inkább omega az...
- Asszociációs játék. :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Digitális Állampolgárság Program
- b650 gaming x ax CPU led
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Valami uniós rendelkezésnek köszönhetően pár éve nem lehet gyárilag beépített hívásrögzítő funkcióval rendelkező telefont vásárolni.Ennek is köszönhető hogy nem cseréltem még le a Xiaomi RN5 telefonomat. Pár év használat után viszont kezdenek előjönni gondok a készülékkel, úgyhogy ha akarom ha nem muszáj lesz lecserélnem.
Ezért azt szeretném tudni, hogy melyik az az utolsó xiaomi "csúcsmobil" amiben még gyárilag benne van a hívás rögzítő funkció. nem szeretek használt műszaki dolgokat vásárolni, de sajnos kénytelen leszek ezen funkció miatt, amihez ragaszkodom.[ Szerkesztve ]
-
vigyorgó
tag
válasz nrg_52 #20059 üzenetére
Már gyárilag beépített hívásrögzítővel rendelkező konkrét telefon típusra vagyok kíváncsi ahogy amargo beírta. Sajnos úgy néz ki ő nem tudja mire vagyok kíváncsi. Talán valahol az mi9 környékén még benne lehet ez a funkció, most érdeklődöm más csatornán. Nem tudok romolni. Aki meg nem ért hozzá az tönkreteheti a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
vigyorgó
tag
válasz nrg_52 #20062 üzenetére
Most néztem YouTube on fenn van ez a bootloader nyitás lépésről lépésre. Akkor lehet hogy rászánom magam. Köszönöm!
A lényeg hogy ezzel az eu rom telepítéssel a feltöltött fotón lévő hívásrögzítés jelenjen meg. Ez alapból meg fog történni ezzel az eu rom telepítéssel minden esetben? -
vigyorgó
tag
Megvan a megoldás. Érdemes volt beírnom. Továbbra sem fogok romolni. Kínlódjon vele a....
Attól veszek telefont aki már feltette a telefonra ezt az eu romot, és a hívásrögzítő funkció elérhető. köszönöm mindenkinek a segítséget -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a jegyzeteket átmenteni régi Xiaomimról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest