Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Kecsotam
üzenetére
Szerintem a rezgés erősségét nem lehet állítani, csak azt, hogy koppintáskor milyen erősen rezegjen, amit én gyengére állítottam. Ha ezzel együtt átállítja a rezgés erősségét csörgésnél, az gáz

(#10376) Y72
"(#10373) st696: "Android rendszer közel 40%-a fogyaszt"
Ez kb mit jelent? 2 nap alatt lemerül önmagában repülő üzemmódban?"
Repülő üzemmódba nem tettem, de igen, nagyjából 2 (max 3) napot bír, ha nem használod. Most hétvégn nem nagyon használtam, csak nálam volt, 30%-ot esett (ebben volt 5 perc telefon és 30 perc SOT). Szépen látszik, hogy valami gyakran ébren tartja. AOD be van kapcsolva, de kipróbáltam anélkül is, nem sok különbséget tapasztaltam. Ráadásul full sötétben be se kapcsol az AOD
Sim kártya zsír új, térerő fullos. Nem panaszkodok, van, akinek rosszabb, de valami beállítás elment, és nem találom, szerintem factory reset lesz a vége.(#10381) havri1
Auto fényerőn van. Ugyanabban a sötétben leveszi legközelebb is "nullára", hiába állítottam előzőleg kicsit fentebb. A csúszka állandóan mozog, azt látom, hogy próbál reagálni az aktuális fényviszonyokra (szerintem kicsit lassan), napfénynél feltolja, sötétben leveszi, de túlságosan leveszi. Jó lenne, ha egy minimum értéket be tudnék állízani.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konteó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VPN topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sim kártya zsír új, térerő fullos. Nem panaszkodok, van, akinek rosszabb, de valami beállítás elment, és nem találom, szerintem factory reset lesz a vége.