Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Aki kicsit mélyebben ért hozzá. Ez működhet?
Eddig nem volt root a telefonon, nem volt rá szükségem, de tegnap emiatt felraktam....
Vélemények?
[link] -
huliganboy
addikt
Telenoros nem túl közeli ismerősömet hívtam ma VoLTE miatt. Mondom, higy mit szeretnék. Azt kérdezi milyen telefonom van.. Hát itteni javaslat alapján bemondtam, hogy Huawei p30 pro.
Azt mondja kizárt, mert akkor már rég aktív lenne a szolgáltatás, mert autómatikusan kapcsolja a rendszerük a támogatott késtülékeknek..
Mondtam neki ott valami baj lehet... Bekapcsolta, kb 5 percre rá már VoLTE hívásom is volt.. Egyelőre a minőség eléggé gyengus volt, de még tesztelem.Köszi a tippeket..
-
huliganboy
addikt
(#17473) darvinya Értem. Azért köszi.
(#17474) Steve1207 Hát, hogy szerencse vagy nem jó kérdés....de mi 8 pro van egy ideje használatban és a kezdetektől EU DEV és tökéletesen ment minden verzió alatt... Elhiszem, hogy van adatvédelmi rizikó, de pont ez egy olyan alkalmazás ami minden egyes engedélyt külön kezel és felhívja a figyelmedet...
(#17475) randras_83 Minden hívást rögzítek. Rengeteget telefonálálok, és amit nem tudok lejegyzetelni, vagy nem emlékszem a megbeszélt időpontra, akkor mindig visszahallgatom (halgattam...) A gyári tárcsázóval teljesen jól megy...
Tudom használjak gyári tárcsázót, de pont az nem tetszik annyira....
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
True Phone a ludas az biztos... kézi felvétel esetén vissza ugrik a gyári hívásfelülethez és rögzíti a hívást... Elvileg minden engedély megadtam neki... vagy valahol máshol is kell valamit engedélyezni?
-
huliganboy
addikt
Akinek MI8 PRO van megnézné nekem?
-
huliganboy
addikt
MIUI 12 óta nem rögzíti a hívásaimet a telefon
Erre lesz megoldás? Nagyon hasznos funkció számomra, jobb mint egy naptár

-
huliganboy
addikt
Én még ha hívnak eddig a power gombbal le tudtam némítani és a kijelző is elsötétült... Ez most csak a némitásig működik.
Más
MIUI 12 óta legalább 5 megszakadádom volt, Telekom és Telenor hálózaton is... Néha kritikusan nullára esik a térerő több helyen ahol eddig nem volt gond...
Nem tudom ezt jelezte e nemzetközi fórumokon valaki?
Mi8pro
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
Gyorsan bele olvastam az eu fórumon... nem lehet csak almalmazásonként kikapcsolni...
Többen jelezték hibaként, miközben feature-nek van feltüntetve... Remélem javítják, nagyon idegesít, de ezért nem váltok rendszert...
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
Ilyet tapasztalt már valaki? Ma már harmadjára kapom ezt a hibát:
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Nektek ilyen elő szokott fordulni?
A wifi beálításokban azt írja kapcsolódva, az értesítési sávon nem látszik a wifi jel. Sebesség alapján mobilneten vagyok! (EU DEV)
Ugyan ezen hálózaton Mi 8 nem produkál ilyet gyári rendszerrel...
Router vagy telefon gubanc lehet?
-
huliganboy
addikt
Tavalyi évben volt szó róla, hogy ha gyenge a szolgáltató jele, akkor drasztikusan merül a telefon. Tegnapi napon voltam egy ilyen helyen, ahol kb 19 órától a 85%-os töltöttségről hajnali 1 órára koppra merült a telefon (mi 8 pro), úgy, hogy kb alig volt használva.
Viszont az is megerősítést nyert, hogy a társaságban lévő iPhone XR valamint xiaomi mi 9 lite gyári rendszeres eszközök is ugyan ezt produkálták... -
huliganboy
addikt
Az EU heti frissítés elmaradt? Kínai újév?
-
huliganboy
addikt
Köszi mindenkinek, nekem egyelő vacakol. Hol csatlakozik, hol nem, hol csak média de a telefon nem pedig engedélyezve van... Meglátjuk pénteken mi jön ki.. Hátha abban javúl valami..
-
huliganboy
addikt
Legfrisebb EU dev esetén tapasztalja valaki hogy a Bluethoot vacakol? Tegnap frissítettem, azóta nagy macera által kapcsolódott ma többször is az autóm fejegységéhez...
Eddig a beállításokban az SBC feliratot nem láttam, most viszont megjelent. Ennek van jelentősége?
Köszi
-
huliganboy
addikt
Nekem is lenne kérdésem!
Ha messenger lebegő chatfejek kint vannak, és böngészek, akkor a felugró ablakok, pl weboldal értesítést akár küldeni nem lehet tapizni, csak ha a chatfejet eltüntetem...
Itt is valami engedély kellene még?
Köszi
-
huliganboy
addikt
A mai dev nekem eddig nem jó. Taccsra vágta a gépelés, sok a lag stb.. Megyek egyél vissza..
-
huliganboy
addikt
válasz
gigabytman
üzenetére
Ez volt a megoldás, köszönöm tényleg
Én csak a google play adatait töröltem..
-
huliganboy
addikt
válasz
gigabytman
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmem. Sajnos ugyan az a helyzet.
-
huliganboy
addikt
válasz
Karavik
üzenetére
Szia Karavik!
Többször felvetettem már itt, és a korábbi Xiaomi telefonom topikjaiban is, hogy a hívásvárakoztatás "hívás várakozik" nincs kijelzve ha hívok valakit, és nála be van kapcsolva a hívásvárakoztatás és kicsörög a hívás.
Mivel "céges" telefonként használom, sok időt megspórolna nekem a napi 40-60 hívás alatt.
Melyik fórumon tudom ezt EU dev rom esetén jelezni, hogy nem e tudják "aktiválni" ezt a feature-t?
Köszi
MI8PRO EU dev
-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
Sziasztok!
Erre valaki? Már töröltem minden adatot, de így se jó..
Vam valakinek ötlete?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Az utolsó 2 frissítés óta a google play letöltések használhatatlanul lassuak...
Mi lehet a gond?
Mi8pro legfrissebb EU dev
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
A bekapcsolása sikerült. A magyar nyelvet ki kellett venni, ha csak az angol marad akkor aktiválható.
De pl. így hogy lehet velw beszélgetni? Meg tudom nyitni az appokat utasítással stb, de kérdésekre csak sima keresést végez...
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Google assistant hogyan használható telefonon?
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
Mi az oka, hogy MI8 Pro verzióra nem jött update?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Többször beszéltek itt a VOLTe meg HD hangról. Arra van mód, hogy az alap hangerőt felemeljük? Egyszerüen nem hallom megfeklelően a partnereket.
Fontos lenne mert a telefont nagyon szeretem, nem cserélném ezért.
MI8pro
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- Formula-1 humoros
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az iphone skin nem nagyon tetszik, de meglátjuk... Várjuk!