Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ackos
csendes tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Mi alapján cseszi át a vásárlóit?
Mikor rendelted az akksit, talán egy hónapja?
Várni kell türelemmel.Most megnéztem, eleve 75 napos buyer protectionnel vállalják a szállítást, gondolom a te is kb ekkora intervallumot fogadtál el, mikor a vásárlás mellett döntöttél.
Tehát ha a rendelést követő másfél hónapon belül nem érkezik meg a csomag, ÉS ezután sem utalják vissza az árát, akkor tényleg átcsesztek. De ez nem fog megtörténni azt garantálom, mert az Ali vásárlóvédelme kiemelkedően jó.
Ahhoz, hogy ez így is maradjon, tisztában kell lenni a vásárlás menetével, feltételeivel és csak okkal reklamálni.
(Írta a kolléga, hogy holland postás TN csak akkor él, ha már Európában van a pakk. Ezt nem tudom, de az én akksim a követési szám szerint még az országban sem volt, mikor a valóságban megérkezett.)
Szóval no para, szerintem a határidőt tartják, ha meg nem, akkor lesz egy ingyen akksid :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi