Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Nem tudom, de ez úgy néz ki egyedi probléma. Lehet valami hardveresen a telefonod alaplapján okozza ezt a durva merülést. Bár megvallom sohasem értettem mi a faxnak kell a wifinek bekapcsolva lennie. Kb 5-7 másodperc mire egy mentett routerre felkapcsolódik. Addig sem keres állandóan ingyenes vagy éppen zárt wifi kapcsolatokat. De mint írtam nálad valami egyedi hardveres hiba lesz ott vagy éppen az egyik aksiban egy mikro zárlat, ami megbolondítja a telefont, de tönkre nem teszi. A sírás részre csak annyit, ha a felhasználó a hibás (itt nem valószínű hogy a te hibád) akkor biza nem jogos a siránkozás. Persze akkor sír az ember amikor kedve tartja, ez is igaz.

Amúgy a wifi mellett a mobilnetre is igaz, hogy balgának tartom azt aki munkájából adódóan sokat mozog és folyamatosan megy a mobilnete. Sírjon a hülyesége miatt másnak. A mobilnet pl nálam 2-3 mp és már aktív is. Lustaság ugyan fél egészség, csakhogy ma már egy qrva kijelzőre pöttyintés óriási energiaveszteség egy ember számára. Mint ahogyan a 160 grammos telefon is már súlyos és nehéz... amikor egy átlag pénztárca 4-600gr. Az emberi faj qrvára elkényelmesedett és az ilyen jellegű "mondvacsinált, pitiáner" problémákon én már csak nevetek. És ezeket az emberek nem érdemelnek még szánalmat sem tőlem. Az előbb említett "súly vagy teher" ami 200gr, nos nálam valósan most jelent meg, amikor is a 3,5 hét fekvőbetegként a lábamról nullára fogyott az izom és 100+ kg-ot kell megtartania a 1,92m magas testemnek és a lábaimnak. No ez nehéz, nem egy qrva 200 gr telefon a zsebben. Csak hogy érezze a sok rinyáló (nem te hevizms), hogy az amiért sírnak egy hangyafing az elefántcsorda közepén.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Félre értetted amit írtam. Ha feltöltötted a bölcsőben lévő aksit, akkor ne hagyd benne a bölcsőben, mert konkrétan azért f0s mind a két aksid, mert állandó áram alatt volt. Ezerszer elmondtam már, hogy főképpen a LiPol aksiknak rohadtul nem tesz jót, ha állandóan egy fali töltőben csücsülve kapják az áramot.
Szerintem nálad már kb 60%-osak lehetnek azok az aksik, olyan 1500-1600mAh-t tudnak a folyamatos töltés miatt. Ha van olyan ismerősöd, akkor kérd meg hogy a 100%-ra feltolt aksikat mérje ki. Közel sem lesznek a 2000mAh-hoz a gyanúm szerint. Megnyugtatlak az enyém sincsen már közel 2000-es, olyan 1840-1900mAh-t mértem. Még ha a Xiaomi az aksi állapotra kiválót is ír. 
-
deadbody
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Én is szeretem mert tényleg jól össze van rakva, nálam is az akksi kevés, de akkor nálad valahogy még rosszabb a helyzet hogy még ennyit sem bír, nálam a 4 óra kijelző idő mindig meg szokott lenni.
flanki
Nálam hétvégét ki szokta bírni mert akkor nem nagyon nyomkodom, úgy megvan a 2 nap
Igazából valamelyik jobb gyártó ki dobhatna egy telót mondjuk 64bit soc, 2gb ram, 5-5,5 kijelző és 4k akksi, mindezt olyan 150 dodós ár körül.

-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére

És egyáltalán nem irracionális az elképzelés.A Samsung-nak is már ideje volt domboritania az "Alpha" sorozattal.
Az Apple meg "megnagyobbodott" a iPhone 6 Plus-val.
Tele lett a gatyó a két nagynál.
A Lenovo-val is számolni kellene, de elnézve az árpolitikájukat... inkább a HTC sorsára fognak jutni.
Amellett sem érdemes elmenni, hogy a Sony a prémium kategóriára összpontosít a jövőben.
Nagy átalakulósdi van most... -
konzi
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
az elottem levo tulaj ratoltott egy samsung s4 clone nevu romot amit utánna ujrarakott miuira de a telefon gyakran ujraindult,ezutan frissitette a miuit de a hiba megmaradt, igy kerult hozzám.
Mi is feltettunk egy miui rom verziot de az ujraindulgatas megmaradt bar sokat javult..
Szeretnem teljesen gyari allapotba visszaallitani. Ugy gondolom ez megoldana... -
-
nemlehet
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Igen ezzel én is megszívtam. Elfogyott a hely a gdrive-on aztán gondoltam ami kell azt feltöltöm Midrive-ra. Aztán amikor le kellett volna szedni jött a koppanás, hogy tetű lassú. Kár pedig nem lenne rossz, de ezzel a sebességgel még biztonsági mentésre sem jó a telóról.
-
hege21
aktív tag
-
herdsman12
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
A TWRP-t tüntette el és nincs Root?
Már régebben is gyanús volt, aztán már a v15 és v15.0.0 verzióknál egyértelmű lett, hogy a multilang ROM-oknak lehet több verziója apró eltérésekkel (MiKey, MiTransfer, ROOT, stb).
Aztán most olvasom a másik fórumon, a telepítési segédletben (igaz 1S), hogy "Az OTA az aktuális romodat frissíti,csak a szükséges frissítést tölti le,soha sem teljes ROM-ot...".
Lehet, hogy a Hongmi-nál is így van? Ez részben megmagyaráz bizonyos különbségeket az azonos verzióknál.
Én az eu fórumról töltöttem le és TWRP-vel töltöttem fel MIUI-25.0.0 Multilang verziót.
TWRP maradt, igaz próbáltam keresni a törlendő állományt, de nem találtam, ROOT meg bekapcsolható a Biztonság - Engedélyek-nél.
Nincs benne MiKey, sőt MiTransfer-t se találom, pedig úgy rémlett, hogy van.
Nincs benne EPO.DAT, de van a kamerán kívül egy Vonalkódolvasó alkalmazás.
Majd, ha a miuiandroid.hu fórumról letölthető lesz, akkor újból felteszem. -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Az a furcsa, hogy mindenkinél mindig más a probléma az egyes verzióknál.
Eddigi tapasztalataim a V25-vel:
Pro:
- smooth mint a fene
- root megmaradt, hibát nem dobott telepítéskor
- hiváslista magyar, minden magyarKontra:
- még mindig darabos a Galéria (QuickPic az szuper gyors)Aksiról nem tudok még nyilatkozni, de igen combosan használom a ketyerét (3G, Viber, játék)
Szerk.:
Mi a facért nem képes a Xiaomi kijavítani a Galéria gondot?
Eddigi ajánlott verziók: V5, V15, V25
Eddig nem ajánlottak: V13, V17, V23 -
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Így van, hozzám hasonlóan más is szívott vele. Nem segít a clean install sem A galéria a legidegesítőbb, de feltettem egy progit azzal jó.
Írták mások is, hogy telepítés után hibát dob a TWRP, érdekes, hogy CWM alatt a telepítése el sem indul, ehhez képest TWRP alatt felmegy, csak vannak hibaüzenetek. Azokra is olvastam tippeket, de nem segített.
Nem tudom, hogy a hibaüzenet és a hibajelenség összefügg-e egymással....Mindegy.Más:Megjött a Nilkin edzett üveg, feltettem, hát baromi jó, tényleg olyan mintha semmi nem lenne rajta, csak kicsit vastagabb lenne a kijelző. Látványos amikor magától feltapad a kijelzőre. Tudom ajánlani.
-
válasz
hevizms
üzenetére
Nálam az OTA-frissítés után tapasztalhatóak voltak ezek a problémák, hard reset után megszűntek.
Ami kicsit zavar, hogy saját hülyeségemből ismét feltettem a V17-et (mint kiderült, feleslegesen), azóta mintha megint lennének kisebb akadások, amik korábban nem voltak jellemzőek...

-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Nem nem vagyok, biztos hallucinálok....Srácok, miért vagytok paranoiásak? Természetesen elhiszem, miért ne hinném el, nem kérdőjelezem meg amit ti láttok, leírtam, hogy nálam mi a helyzet. Örülök neki, hogy nálatok minden oké. Írhatnám, hogy felesleges írogatnom, hogy nálam mi van,azt hisztek amit akartok, ez a másik oldal. Elkezdtünk beszélgetni a 17ről, hát nálam perpill ilyen. Lehet újraraknám semmi gond nem lenne vele, lehet újra is teszem, mert ezek szerint akkor nem kéne, hogy gond legyen vele...
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Van most a galériámban 576 kép. Ne így görgesd így nekem is ok thumb viewnál nem lehet normáisan görgetni, ott nagyon laggol. Továbbá amit írtam email értesítésnél.
Hívás feloldásnál szintén akadozik, hívás kezdeményezésnél nagyon sokat gondolkodik amíg feldobja a SIM választót. Ébresztő kikapcsolásnál a swipe is akad, whatsappnál amikor elküldök egy üzenetet 2-3secre kifagy a billentyűzet nem lehet újra gépelni ésatöbbi....Újraindulástól sajnos nem gyógyult meg.
Szerencsés vagy és irigyellek, hogy nálad minden rendeben van vele. -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Igaz nekem Nova launcher van fent, de a galéria az gyári és biza részben igaza van hevizms kollégának. Nálam is voltak ki- bezoomolásnál akadások és lapozás közbeni várakozások is. 2x újraindítva a telót az inputlag megszűnt... ??? Fura.
Amúgy pofás lett a belső email apk új felülete. Nagyobbak a betűk, több tartalmat jelenít meg. Nem mellesleg gyorsabban és hatékonyabban frissít. Felül a hálózatok ikonja is le lett cserélve az állapotsávban 4 pöckösről 5 peckesre. Nice. Biztos felfedezek még pár dolgot idővel.
-
herdsman12
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Úgy tűnik, hogy megtaláltam a probléma okát.
A Beállítások - Font (Betűméret) - Közepes beállítást használtam állandóan. Most ezzel a beállítással a Böngésző kijelölés funkció használhatatlan.
Normál (Font) méretnél - függetlenül a Böngésző "Szöveg mérete" beállítástól - rendesen működik.
Ránézésből is látható, hogy az egyébként is ortopéd módon elcsúszott
"Megos-ztás"-ból mi lesz "Közepes" betűméretnél.
Megnéznéd, hogy nálad is így van ez? -
herdsman12
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
MiKey problémát én se tapasztaltam, de van rosszabb.
A böngésző működése megváltozott, háttérből jövet újra tölti az oldalt, oldalakat, régebben ott volt és kész. Több oldal megnyitásánál csak az aktuális oldal töltődik be, ha másikra lépsz, akkor vársz. Az oldaltördelés is bizonytalanabb lett.
Ráadásul a szöveg kijelölést is megváltoztatták, a régit se volt egyszerű használni, de legalább működött. Most nem lehet változtatni a kijelölés területét, vagy az az egy szó, amit kijelöl, vagy az összes.
Ha ezek másnál is így működnek, akkor ezt elrontották.Utóbbi verziókban rendszeresen(?) nem csörög a Viber és a Skype, utólag látom, hogy hívásom volt.
Ma viszont egy Viber beszélgetésem megszakadt, csak később derült ki, hogy GSM hívásom volt, de nem csörgött.A memória kezeléssel is csináltak valamit, mert ua programok használata közben több a szabad memória, na ez boldogít a legkevésbé.
Két nem Play áruházas programot használok, AdAway és egy navi, remélem nem ezek okozzák a problémát.
(Folyt.köv) -
válasz
hevizms
üzenetére
Szuper!

Jelentés a V17-es ROM-ról.
Memóriakezelés jónak tűnik. Egy alkalommal dobott ki a zenelejátszóból, egyébként jól bírja a multitaskingot.
Akkuidő is jobbnak tűnik. Úgy, hogy a V15-ön fenn volt a Greenify, jó pár programot fagyasztott, itt viszont egyelőre megnézem enélkül.
Bónusz. A közelségérzékelő tökéletesen működik. Ugyanazzal a fóliával, amivel a korábbi ROM-nál gond volt, szóval a V17 használata Ö L Ö M , B Ó D O T T Á !
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Április óta volt fent az első, ami a mai napon tört darabokra. De a telefont megvédte. Amúgy a 4 hónap után is csak egy mikrokarc volt rajta, mert ráesett a kulcsom a kabátból... (0,5mm-es mikrokarc az előlapi kamera előtt
).paulkaresz
Hja, lásd én barmot, aki a kerámia csaptelepre ejti a telefonját...
És ugyanúgy gyűjti is az ujjlenyomatokat, mint az eredeti kijelző.
-
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Miumiújsáááág?
Ne,.de ilyeneken minek akadsz fenn?
Én mindig mosolygok azon,hogy mennyire várják a frissítéseket a különböző topicokban,sőt az Xperia L totyikjába kicsit trollkodtam is,mert valami elképesztő,hogy emberek mennyit tudnak bszakodni a mobiljukkal.
Kijött a 14-es akkor tegyük fel a 15ös bétát, cseréljük cwm-et és vissza a recoveryvel a 14 es újat,amihez letöltöm a bugfixet és akkor backup és kvajó,hogy elbsztam vele 3 napot, de most nemjó a kamera.
Mehet a flash a régi 13-assal és cwm recovery backup, de firissítés csak OTA, különben a TWRP nem lesz jó.
Na,megint elment 3 nap 24órában a gép előtt, ami alatt kétszer tégla lett a telefon, idegbajt kaptam,de nembaj,most jó,csak nem jó a walkman...
Haggyámá a gyerekkel asszony, sokkal fontosabb dolgom van!
Na,akkor most OTA crw,és 1.17-es STOCK telecomos rommal!
Áh..., én nem értem miért várják egyesek olyan nagyok a frissítéseket.
Mi fog történni? Kapunk mellé ajándékba egy nagycsöcsű thai krvát?
Oké,ha konkrét bug van,akkor érthető,de egyébként 90%-ban semmi változás a frissítések után.
Mióta kijött pl Xperia M-re a 4.3,azóta szopnak vele.
Anno a Rayemre úgy vártuk az ICS-t,mintha maga a jó Isten szállna közénk,aztán szépen tette vissza mindenki a megbízható GB-t!
Kit-kat-et is úgy várta mindenki,mint a messisást,hogy aztán húhúúhú,dejólesz!
G2 topicban csomó hibát írnak.
Meg kell érteni,hogy ahogy fejlődik a technika egyre több a hibalehetőség, tökéletes SOHA sem lesz, a büdös életben soha
Remélem érted,hogy ezt nem bántásból írom
-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
trebrona
OTA-n keresztül ment fel a 15.0.0hevizms
A 15.0 nekem csak angol és kínai nyelvű volt és korábban írták mi a 15.0.0-ban a javítás. Na meg sokan azt dicsérték.
Mostanában te is kicsit kötözködős hangulatban vagy barátom, amit az itt tapasztaltak alapján maximálisan meg is értek.
De nyugi én nem vagyok az ellenséged.

-
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
"A" navigációs van rajta.
Köszönöm a válaszokat, ezt nem is néztem, hogy egyesével lehet kijelölni.
Ezeket a szuper tempered glass kijelzővédőket honnan rendelitek? Valaki írta, hogy neki levált.
Mondjuk nekem perpill matt fólia van, 2 hónapja rendeltem 7et, de még mindig az elsőt nyúzom. -
BSOD
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Megvan nálam is a (nincs név). Ha rányomok, akkor ugyanúgy bejön a "csoportok", úgyhogy funkcionalitásban nem érzek problémát. Ez talán csak valami fordítási (magyarítási) hiány lehet...
Szerintem sokkal gázabb, hogy a híváslistában beállítástól függetlenül keresztnév van elöl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sorry.