Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Jah akkor az volt.... elírtam... 8 magos 4,4 - 4.7 Ghz-es.
Valójában azon sem tudtam húzni túl sokat. 4,8-ra tudtam stabilizálni Asus közép lapban.
Én hosszú távra tervezek, azért inkább valamivel erősebb motyót veszek, ha tehetem, kicsit több pénzért... de ahhoz képest, hogy a Haswell-ek milyen árban vannak, így sem volt extrém az i7-es. Viszont nem szerettem volna, hogy egy év múlva meg az i5-ös is gyenge legyen valami új csodához.. Most 2 évig nem szeretnék a konfighoz nyúlni legalább. Max ha rámdőlt az OTP, beletolok még egy 980-ast talán.... -
norbert1998
nagyúr
Tudom. Mobilon írtam. Hülyetékilenc

Azért, mert 69 a vége?
Valójában tippeltem. De úgy tűnik bevált.Volt olyan game, ami 1.250 v és akár 50% limit mellett is kiakasztotta 1047 mhz-en is. Holnap letesztelem a tuning lehetőségeit. Mi merre meddig.
Utolsó kerdesedet nem igazán értem.
kicsit fordítsd le nekem magyarabbra.
Arra gondolsz, hogy üresjárat? -
norbert1998
nagyúr
nem, csak a feszt vettem lejjebb majdnem 200 mV-al. Referencia beállítás 1.069 V-on teljesen atomstabil, eddig gyakorlatilag használhatatlan volt azzal, bármire is.
Tolok egy teljes tuningost is.Ez is stabil. Köszi a segítséget, egy hatalmas korsó sörre meghívlak. Holnap frissítem ezzel a cikket. -
mekker
őstag
Valószínűleg nem fog menni semmivel, már végigfutottam ezeket a köröket 1-2-szer.
Át kell állítani VBE7-ben (2d 800mV és 3d 1100mV azt hiszem) a feszt, meg egy majdnem lineáris ventiprofilt kell berakni.
@47 Miért, van a FurMarknál jobb program tesztelésre? Egy játék nagyon változó, meg nem is mind pörgeti maxra. -
mekker
őstag
1,1V, újrapasztázva, de még így is melegszik (idle normális, negyed óra Furmark 80C körül volt...aztán sikerült elszabnom ezt később, amikor megint levettem a hűtőt; játék 65-75-80C).
Lejjeb is lehetne feszelni, de ezek a szerencsétlenek nem raktak bele értelmes VRM-szabályzót, így nem tudom szabadon állítani még BIOS-modból sem, szoftveresen meg esélytelen.
Inkább az a baj, hogy egyel nagyobb hűtőt kellett volna rátenniük.
Bár igazából nem vészes így már, a ventiprofilt is átvariáltam normálisra, szóval hangra tűrhető, hőfokra tűrhető. 50k volt anno, amikor egy jobb 7870 60k+ volt, szóval az árát megérte. Csak kéne rá valamikor egy használt Acrtic Accelerot. (Twin Turbo II-III.), az olyan 8k remélhetőleg. -
norbert1998
nagyúr
Rendben. Egy megoldásom maradt csak, másik BIOS, mert így nem tudom még csak undervoltolni sem. Az összes fórumot meg mindent elolvastam, hogy mit csinálhatok rosszul, de mivel már eleve jól csináltam, csak zárolt, ezért nem tudok állítani feszt.
Típus, gyártó és Device-ID-n kívül kell még másnak is stimmelnie? Pl. BIOS version? baj, ha egy nagyobb verziójút teszek fel? (valamiért úgy rémlik, igen, hiába stimmelt a többi adat) (7950 topik elég csendes jelenleg)
-
norbert1998
nagyúr
Nem hibás a fordítás, direkt van így.

1250 mV-on van terhelés alatt, de benézek a topikjaba.

Nincs benne a keret. Kábel menedzsment használva, oldalán a ventinyilas le van zárva, többi pedig a gyártó által javasolt állásban van. Mármint a ventik. Egyébként nem én raktam rá a mx-04-et,lehet, hogy mondjuk rajta van fél liter is. Majd nézegetek még.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Valójában tippeltem. De úgy tűnik bevált.
kicsit fordítsd le nekem magyarabbra.