Hirdetés

2021. május 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) RudY


RudY
addikt

Tetszett az ismertető, talán többen is kedvet kapnak hozzá. Szerintem kicsit érdemtelenül került valamiért háttérbe, bár nyilván nem egy kiemelkedő cím, de remek szórakozás... akinek bejön a stílus. Egyedül játszva még jobb, mint idiótákkal, általában végigrohannak egy-egy pályát, aminek nem igazán van értelme.
Xbox-on Game Pass csomagba került, egy próbát mindenképp megér. :K

(#2) Xaels válasza RudY (#1) üzenetére


Xaels
félisten
LOGOUT blog

Köszi. Nagyon le van értékelve ez a játék. Metacriticen a User score sem túl magas, legalább is a PS4-es verziónak. Kicsit félve vettem meg akcióban emiatt, de egyáltalán nem bántam meg. Végig élvezhető volt haverral. Igaz csak ketten játszottunk, idegeneket nem engedtünk be. Egyedül az első pályát próbáltam ki vétel után, de ott úgy éreztem nem lesz nagy kihívás, ezért is indítottunk egyből Hard módon. A 3. pályán már izzadtunk rendesen. Ennek a játéknak a kincskeresés adja meg igazán a fűszerét és örülnék ha lenne folytatása vagy egy Season 2 ahol mondjuk kapnánk egy kínai, indiai vagy maja szettet. A pályák meg a puzzleök simán AAA szintűek, nagyon szépek és jól megtervezettek még ha nem is találták fel a spanyol viaszt. Ilyen téren simán oda merném tenni egy Tomb Raider vagy Uncharted játék mellé.

Ennek a játéknak akár egy cross-platform is jót tehetne, hisz nincs PVP így nyugodtan össze lehetne engedni mindenkit. Bill+egér támogatás is elvileg ott van minden platformon akár.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3) penge111


penge111
őstag

Kösz a beígért játékbemutatót, nagyon tetszett. Amúgy ez a játék egyedül is élvezetes, vagy inkább csapatban tolva az igazi?

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#4) Xaels válasza penge111 (#3) üzenetére


Xaels
félisten
LOGOUT blog

Van aki egyedül is élvezi, én nem sokat játszottam vele úgy mert alapból coopra vettem. Viszont vannak feladatok amik érezhetően coopra vannak kitalálva és egyedül nem olyan könnyű.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.