Hirdetés

2024. szeptember 8., vasárnap

Gyorskeresés

(#51) zseko

zseko
veterán

ööö... hát ez brutális, elismerésem, van esetleg egy lassabb verzió is? :)
Mennyi helyet foglalt a video a felvétel végén? :)

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#52) Wyll válasza zseko (#51) üzenetére

Wyll
őstag

Ez úgy van, hogy a Camtasia Studio először egy saját formátumú fájlba felveszi a folyamatot. Utána ezt visszanézheti az ember a szerkesztőben, szerkesztheti is ha akarja, stb. Végül pedig kiexportáljuk (lerendereljük) a végeredményt egy videó fájlba.
Ez a bemeneti forrásfájl nekem 891 megás lett, a megszerkesztett és kiexportált végeredmény, amit utána youtube-ra is feltettem, az egy 93 megás 1228x720-as mp4.

Más videót nem csináltam belőle (még). Szeretnél egy lassabbat? :)

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

(#53) zseko válasza Wyll (#52) üzenetére

zseko
veterán

Igen :K Láttam pár érdekes dolgot benne, de még leszedve és lelassítva sem látom mindig mikor hová kattintasz :)

Gondolom egy része billentyűparancs.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#54) Wyll válasza zseko (#53) üzenetére

Wyll
őstag

Elég sok része billentyűparancs :K Bele akartam tenni a videóba, hogy bal alul mindig felvillanjon az éppen leütött billentyű, de kiakadt tőle a program, így inkább nem erőltettem :D
Csinálok akkor mondjuk egy 2x-es sebességűt.

(#55) zseko válasza Wyll (#54) üzenetére

zseko
veterán

:R

HR24.hu

(#56) Wyll válasza zseko (#55) üzenetére

Wyll
őstag

Na kész a 2x-es sebességű videó, feltettem dropboxba.

(#57) McDog

McDog
aktív tag

Elkezdtem kíváncsiságból nézni, de magával ragadott. Nagyon jó. :)

(#58) zseko válasza Wyll (#56) üzenetére

zseko
veterán

Leszedtem, köszönöm szépen :) :R

HR24.hu

(#59) Yeffy

Yeffy
veterán

ejjha... ez igen, nem semmi melótok, illetve türelmetek és kézügyességetek van.
elismerésem :R :R

nem volt semmi még csak nézni sem ezt a videót, nem hogy még megcsinálni... :D

nem tervezel amúgy grafikusnak, vagy hasonló rajzos "melósnak" menni? szerintem lenne helyed, bár nem tudom, hány éves vagy, lehet, h már rég fődizájner vagy valahol.
mondjuk az id-nél ;]

sajnos én abszolút nem tudok rajzolni, talán max egy kockát tudok megrajzolni, azt' cső, de ez, amit leművelsz... le a kalappal...

:K

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#60) Traxx

Traxx
őstag

Brutális...a videó, a végeredmény és a munka is :R Nem gondoltam volna, hogy ennyi meló van egy képpel... Kenwood3 véleményét osztom, nekem sem lenne türelmem és kitartásom ehhez. Meg a kreativitás is hiánycikk nálam, ami a képszerkesztést illeti :B

Ha magamnak kellene egyéni arcképet terveznem, akkor kb. soha nem lennék vele kész. Meg aztán ez a zöld izé már hozzám nőtt így pár év alatt :)

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#61) Lmh

Lmh
őstag

Két év telt el ,de én most keveredtem ide. Egyet értek az előttem szólókkal. Ez egyszerűen számomra hihetetlen, most láttam ilyet életemben először. Volt egy sejtésem, hogy nem egyszerű, de hogy ennyire bonyolult azt életemben nem gondoltam volna. Hogy látjátok át, hogy mit csináltok, eszméletlen... Olyan mint amikor valami nagyon durva bűvészt nézek, tényleg magával ragadó a folyamat. Respect. :R

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#62) Lacok

Lacok
őstag

Aki tud az tud. :R

"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.