Hirdetés

2022. május 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Az utolsó tétel ("Microsoft .NET-keretrendszer 4.6.2 (offline telepítő)") pontosan mihez kellene, minek kapcsán merült fel a szükségessége? :B

(#2) waccamár


waccamár
senior tag

a kihívás az ilyeneknél a legtöbb esetben nem a technikai megvalósítás, hanem a felhasználók gyűjtése és aktiválása. Baromi nagy a piac sok szereplővel, miért pont a te appodat válasszák, hogy fogsz felhasználókat gyűjteni?

Ha csak hobbi-projekt akkor hajrá, ha ebből ténylegesen bizniszt szeretnél akkor előbb piackutatás kell és üzleti meg marketing-terv.

(#3) wordhool válasza waccamár (#2) üzenetére


wordhool
friss újonc

Szerintem a megvalósítása az egyik legnagyobb probléma…. Főleg kezdőként…..
Igen sok sok hasonló applikáció van a piacon, ezt észre vettem…. De mindegyik nagyon drága, vagy tele van kamu felhasználókkal, vagy mindkettővel..
Vagy nem tudnak befizetni akkora összeget, vagy nem akarnak, vagy nem is tudnak és nem is akarnak mert lehet lutri az egész.
A felhasználók talán jönnek maguktól, ha nem akkor biztos van megoldás arra hogy el jusson az emberekhez.

Ez az applikáció annyiba lenne más többféle módon lehetne regisztrálni, akar társkereső funkcióként, akar chat funkcióként, vagy mindkettő hogy ha el indítják és be jelentkezik akkor fel csatlakozna (akár) egy irc szerverre ( most mondtam egy példát ) ahol szobák lennének külön korosztály szerint. Kinézete hasonló lenne mint az Instagram, annyi különbséggel hogy nem a posztokat görgetnék hanem a regisztrált keresőket (online vagy offlineben levők között ) ezt a felhasználó választhatnának ki.
Külön menüpontok lennének, közösségi csetre vagy privát csetre.
Akár anonim üzemmód.
Nyilván lennének fizetős funkciók is.
Helymeghatározás (alap)
Nagyvonalakban ennyi….

Ha nem is lesz aki használja amit kétlek, bár nagy az esélye ennek akkor Hobbi projekt is lehet, legalább tanulok valami informatikával kapcsolatos dolgot !

Azért is látnék rá egy kicsi halvány esélyt, mert mindenki bele van kockulva a telefonjába, lassan a körülötte levő dolgok nem is érdeklik…. Meg az emberek 70% egos… kell az önbecsülésének hogy hátha kellek e valakinek….. vagy csak írogatni szeretne az ellentétes nemből valakivel.

Még ha nincs is olyan aki egyetértene velem evvel kapcsolatban, legalább kiderül mennyire tud egy kezdő felhasználó ezekkel a programokkal boldogulni, ha esetleg applikációban gondolkozna…
Ezért is csináltam ezt a blogot, ahogy időm energiámat engedi foglalkoznék ezzel… illetve tanácsokat segítségként elfogadok hogy fel tudjon épülni 😇

(#4) thiclyoon


thiclyoon
aktív tag

Mennyire értesz a programozáshoz úgy általánosságban? Ha egyáltalán nem, akkor én nem látok reális esélyt arra, hogy össze lehessen hozni. IOS-en amúgy könnyebb elindulni (már ha a hardver rendelkezésre áll), letöltöd az xcode-ot és mehet - windowsos android fejlesztésnél sok apró hiba előjöhet, amivel egy kezdő nem tud mit kezdeni -, de persze az sem nagyságrendekkel könnyebb, csak az elején az elindulás.

Ha érdekel, van itt is egy androidos topik, bár angolul ezerszer több forrás elérhető, kezdve a már-már legendás stackoverflow-val.

"There are two rules for success: 1. Never tell everything you know." - Roger H. Lincoln

(#5) TheLázs


TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog

Érdekes a téma, de sajnos már fáj olvasni a millió helyesírási és nyelvhelyességi hiba miatt. Nekiálltam kijavítani, de amikor odáig jutottam, hogy egy szót 3 féle okból meg kell jelölni, hogy mi nem okés teljesen vele, akkor feladtam. Javaslom, felhasználói szinten ismerkedj meg legalább a Word helyesírás-ellenőrzőjével.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#6) wordhool válasza TheLázs (#5) üzenetére


wordhool
friss újonc

Nyilván nem azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a nyelvtan tanárok itt mazsolázzanak....
köszönöm az építő jellegű hozzászólásod, remélem ez lesz a legnagyobb problémád !

(#7) waccamár válasza wordhool (#3) üzenetére


waccamár
senior tag

Akkor ez marad egy hobbiprojekt, amihez sok sikert, biztos sokat fogsz belőle tanulni, hajrá!

(#8) Feruendios válasza TheLázs (#5) üzenetére


Feruendios
aktív tag

Nyelvtannaci :D
Teljesen olvashato az iras.

Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.