Hirdetés

2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) ldave


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem L925 van. Magát a hardvert imádom, egyik kedvenc telefonom (az N9 után) ilyen téren. A WP8 alap programjait is kedvelem (email, naptár, stb), viszont sajnos nekem is egyre több az idegesítő dolog benne.

Ami az utóbbi időben leginkább idegesít, hogy a Spotify (amire előfiező vagyok, hogy offline is menjen) időnként elfelejti, hogy melyik albumok is vannak meg nekem letöltve és ilyenkor nem tudom hallgatni a zenéimet adatkapcsolat nélkül. Volt, hogy a reggel lementett zenét mire beértem dolgozni, mert nem látta a telefon. Tudom, hogy ez nem teljesen a WP hibája, de nagyon frusztrál, hogy egy szolgáltatásért, amiért fizetek, ezt kapom. A Viber is rosszalkodik, van hogy addig nem kapom meg az üzeneteket, amíg el nem indítom a programot. Az üzemidő se valami stabil. Nagyjából hasonló mértékben használom a telefonom hétköznap, van hogy 40%-on van estére, van hogy délután 6-re lemerül.

Az új WP10-esek közül a L950 tetszene, de ezek után nem tudom mi legyen. A L925-tel bizalmat szavaztam ennek a rendszernek, de nem érzem úgy, hogy beváltotta volna, ami elvárható lenne a másik két nagy rendszer mellett. Ráadásul arról lehet olvasni, hogy az MS megszünteti a Camera Roll-ért járó Onedrive bónuszt, akkor meg ez a plusz érték is elveszik.

A Slime draws near! Command?

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.