Hirdetés

2020. szeptember 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4) gondoni


gondoni
(csendes tag)

Infóéhesen ugrottam e bejegyzésre, ugyanis pont döntés előtt állok.
3 éves elmúlt a már újkorában is ósdinak számító androidos telóm (ZTE Blade3), megérett a cserére.
1-2 hónapon belül meglépném a váltást, de a készüléknél majdnem nagyobb dilemmám a platform: android vagy windows?! E kettő között folyamatosan vívódok, az alma az ára miatt nem jön szóba (pedig gyanítom, hogy az szolgálna a legjobban).

E bejegyzés egy strigulát most áthelyezett a robotos térfélre, de még nem tekintem lezártnak a meccset.

Nehezítő körülmény, hogy nyomkodható windows telefon nincs az ismeretségi körömben, adroidot is csak kitkat-ig láttam, illetve használom a feleségem telóján.
Talán az eddigi telefonom képessége miatt szerényen bánok az okos funkciókkal: nappal szinte csakis telefon, nagyritkán SMS, esténként wifin (nyögvenyelős) böngészés. A felhős-szinkronizálós funkciók tetszenek, használom őket.

Lehet, hogy a telefon csere helyett +1 tablet jobban kiszolgálna, persze a kérdés akkor is nyitva marad: android vagy wp? :))

Szóval figyelek, megköszönöm ezt a bejegyzést is, követni is fogom, és ha valakinek bármilyen jövőbe látó észrevétele, tapasztalata, javaslata van a wp/android mellett/ellen, én is szívesen fogadom, önző módon meglovagolva e bejegyzés keltette hullámot! : :DDD

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.