Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
Bazzz!!! 4 millió iphone 200 nap alatt!!! nagyon durva!
-
majom2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
...nade h az EUban ennyire domináns legyen a symbian? nokia-land
tényleg érdekes. én sem gondoltam volna h a wm itt ennyire marginális...
hát ja, van itt mit csemegézni. pl a RIM brutális amerikai elterjedése, meg a japán piac egyoldalúsága (linux+symbian).
kiváncsi vagyok h az eu-ban az iphone mennyire szólt bele a dolgokba, bár gondolom közel sem annyira mint odaát. nem is tudom hivatalosan hány országban árulják... -
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
a saját igényeidet sztem ne vetítsd ki az átlagra, mert nem fogsz reális képet kapni.
pda-s telefonra gondoltam, de lehet h igazad van. holnap valószínű megtudjuk h mennyi iphone-t adtak el. én 3 millióra tippelek.
hát aki a MacWorld-ön az agymosásra kiváncsi, az hallgassa csak azt. engem a lényegi dolgok érdekelnek ;) -
majom2
senior tag
hehehe
remélem hamarosan prófétává válok! 
iPhone iGO 8 3D navigációval -
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
kedd 1800. már várom
mobilarénások, remélem ti lesztek itthon a leggyorsabbak 
-
majom2
senior tag
szerintem meg ez hasonlóképpen működhet mint a mozijegy-eladás. még régebben láttam egy interjút A. Vajná-val aki szerint a reklámok az első heti mozijegy-eladásokért felelősek. a többit pedig már az adja el h mennyire tetszett a közönségnek - amit aztán ők elmesélnek barátaiknak ismerőseiknek. nem vagyok piackutató, de sztem valami hasonló lehet a történet más területen is, tehát a marketing max arra jó h beindítsd az eladásokat, és ha jó a termék akkor az népszerű is marad, ha meg szar akkor szépen lelohad a kezdeti lelkesedés.
van itt egy olyan felmérés, ami a fogyasztói elégedettséget ábrázolja. nem tudom mennyire reális, de mindenesetre erősen elgondolkoztató. sztem kb ennyi az iphone népszerüségének titka.
én az sdk-val kapcsolatban arra leszek leginkább kiváncsi, h mennyire lesz lekorlátozva egy-egy új applikáció felrakása. simán el tudom képzelni h csak jobs-ékon keresztül fizetve lehet majd megoldani, de nagyon remélem nem lesz igazam!
talán azért nem lehet bt-s gps-t rákötni mert jelenleg egyszerűen nincs semmi ami tudná használni
vagy lehet h a következő iphone-ban már eleve benne lesz, ki tudja? mindenesetre én nem félek a 3rd party programok számától. iszonyat sok iphone van forgalomban (sztem lehet h több mint pda) egy meglehetősen fizetőképes réteg kezében. lesz itt kínálat rendesen. elég csak azt megnézni h hányan hekkeltek rá programot tök feketén eddig is. az a nagy kérdés h jobs mennyire cseszi szét a nagy lehetőséget. navigácó sztem nagyon hamar lesz rá - bár valószínűleg google motorral.
jobs nagyságrendekkel jobb előadó mint ballmer. de legalábbis nem viselkedik pszichopataként
ettől függetlenül nekem mindig egy sznob meleg elitista jut róla eszembe. nem szimpatikus 
-
majom2
senior tag
sztem az apple "nagy" titka h minőségi ÉS mindenki által könnyen használható termékeket gyártanak, aztán jön még emellé a meglehetősen profi tartalomszolgáltatás. persze fontos a design meg a marketing is - amiben szintén jók -, de súlyos tévedés azt gondolni h pusztán ezzel (design&marketing) hosszú távon életben lehet maradni.
nincs mac-em nekem sem, sőt tíz éve még csak közelről sem láttam ilyesmit.
mindenesetre érdekes dolgok ezek... régebben nagyon szerettem a komplexitást, minél bonyolultabb volt valami, annál jobban szerettem - annak ellenére, hogy a (sokszor felesleges) komplexitás automatikusan hozta magával a problémákat is. mostanában már egyre inkább az az elvárás h a dolgok működjenek, és ebben nem kötök minimális kompromisszumot sem. funkcionalitás egyre kevésbbé, használhatóság egyre inkább lényeges. gondolom egy nem műszaki gondolkodású ember eleve inne indul...hát a fene tudja h rablás-e. ha a telefon jóvoltából a szolgáltató drágább csomagot tud eladni a vevőnek, akkor miért is ne részesedhetne a telefongyártó is az így keletkezett extra haszonból? szerintem nem teljesen megalapozatlan ötlet. gondolj bele, a szolgáltató a kisujját nem mozdítja meg ezért a plusszbevételért, ez a telefongyártó munkájának köszönhető. és a dolog működik: valami kimutatás szerint az átlagos iphone felhasználó minden más márkát(típust?) kenterbe ver adatforgalom alapján, tehát a szolgáltatónak mindenképpen nagy nyereség egy ilyen előfizető, egy ilyen telefon.
egyébként engem teljesen hidegen hagy a dolog, mivel sajnos sem apple, sem mobilszolgáltató részvényem nincs. de maga az ötlet sztem zseniális és tényleg elgondolkoztató.a vicces az, h már úgy is van program tonnaszám h meg sem nyílt a platform
én arra leszek kiváncsi, h az sdk alapból mennyi szabadságot ad majd, és h az így elkészült applikációt mennyire lehet szabadon felpakolni a gépre.ballmer: sztem ő egy nagyon-nagyon agresszív és könyörtelen ember. én inkább tartom ilyesztőnek mint viccesnek. ja, az "ál-jófej kapitalista" elég találó.
nekem ez a developers új volt, köszi
én a majmos videót ismertem már régóta
-
majom2
senior tag
maga a cég nekem sem túl szimpatikus, de sajnos jó dolgokat csinálnak - másképp nem is lehetnének ennyire sikeresek. nameg van ott egypár vérprofi. mekkora ötlet volt például megfejni a szolgáltatókat - főleg h mindezt keresztül is tudták vinni. zseniális! 2 évig folyik a lé minden telefon után. ilyesztő, de erről szól a kapitalizmus. mindenki más megcsinálná ugyanezt ha megtehetné, ezért felesleges hibáztatni őket. állítólag kb 831 dolcsi így a tényleges ára az iphone-nak - emiatt olyan drágák a független EU példányok. miközben eddig minimum 2milliót eladtak már, de lehet h többet.
az egészben az a legviccesebb h elsősorban a többi gyártó impotenciája tette őket naggyá. a régi játékosok ültek a jó kis posványban, vakargatták a magukét, most meg kapkodnak össze vissza. azért megnézném h ballmer ma mit mondana abban az interjúban...gondolom azt te is tudod h lesz/van iphone sdk. februárra ígérték. valószínű 1 hét múlva erről is szó lesz és többet tudunk majd a részletekről.
mi ez a "developers"?
-
majom2
senior tag
szeresd az iphone-t! nélküle ez a hír sem létezne! és hogy mit tud? éljenek a szemellenzők

btw, 1 hét múlva MacWorld! kiváncsi leszek mit kap elő a kalapból Jobs...
http://www.macworldexpo.com/conference_program/keynote -
majom2
senior tag
pedig a WM rendszerek felülete tényleg egy kalap kaka. gondolom egy kezem elég lenne a GUI-ra fordított munkaórák megszámlálására. win 95 kicsiben. és mikor is volt ez? 10 éve! piszkosul ráfért már erre a szegmensre az apple megjelenése. kár h erre az evolúcióra magától nem volt képes.
arra egyébként ne számíts h a MS optimalizálini fog. náluk bevallot stratégia h ilyet nem csinálnak. valahol őket igazolja h a hw-ek gyorsulása mindig tartotta a lépést a sw-ek lassulásával. memóriaszivárgás? majd megveszed drágábban a 128M-s modellt. különben is a hw gyártók sem halhatnak éhen.
a hírről: vicces és ugyanakkor szánalmas is ez a kétségbeesett éntelefon másolás. mindenesetre jó dolog h valami megmozdult.
http://www.youtube.com/watch?v=C5oGaZIKYvo
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
tényleg érdekes. én sem gondoltam volna h a wm itt ennyire marginális...
remélem hamarosan prófétává válok!