Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz FTeR #18 üzenetére

"az a helyzet, h nagyobb embernek érzitek magatokat a fikázástól. a dolog emelt szintjének tekinthető az első forumozó fikagépnek aki csak azért ír, h növelje a komment számot."

Nem vagyok biztos benne, de mintha ez részben nekem szólna. Tulajdonképpen én az én hsz-emben nem látom nyomát sem fikázásnak. Az az én saját véleményem, hogy nem lenne jó ötlet egy ilyen rendszer. Talán egyszer majd, valamikor a század végén. De ez az én véleményem. Ha meg tudják jól, biztonságosan és stabilan valósítani, akkor tévedtem, de szerintem ott még nem tartunk és a mi életünkben lehet, nem is fogunk.

Ha azt írtam volna, hogy az a *****, *****, *****, ***** Microsoft ezzel az egésszel csak manipulálni és irányítani akar mindent és mindenkit, abszolút semennyire nem érdekli, kinek mi a jó, csak az, hogy azt tedd, azt használd és azt vedd meg, amit ő akar, na az fikázás lenne. De nem ezt írtam.

• Rickazoid

addikt

Szép dolog, hogy fejlesztenek, de kinek? Mármint kinek fejlesztenek? Abból, amit a Midoriról eddig olvastam, arra lehet következtetni, hogy az csak egy butított munkaállomás lesz, ami csak internettel lesz használható. Meg az Office light is.
    És mi van, ha valaki/valami megtámadja a központi servereiket, vagy egyszerűen elromlik náluk valami és nem lesznek elérhetők napokig? Napokig mindenki csak light módban használhatja a gépét?
    Ha tényleg virtuálisan akarják megoldani, akkor szerintem az nem az átlag felhasználónak készül, hanem cégeknek, esetleg nagyobb vállalkozásoknak.
    Persze lehet, hogy annyira sokára fog megjelenni, hogy mindenhol elérhető lesz legalább egy nyílt wlan és pár nagyon gyors korlátlan mobilinternet, de addig ebből nem sok hasznot látok nekünk földi halandóknak. Az op.rendszerem és a használt programjaim legyenek teljes egészében a gépemen, működjenek internet nélkül is, és ne csak béreljem őket.
    Vagy rosszul látom?

Új hozzászólás Aktív témák