Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
"az a helyzet, h nagyobb embernek érzitek magatokat a fikázástól. a dolog emelt szintjének tekinthető az első forumozó fikagépnek aki csak azért ír, h növelje a komment számot."
Nem vagyok biztos benne, de mintha ez részben nekem szólna. Tulajdonképpen én az én hsz-emben nem látom nyomát sem fikázásnak. Az az én saját véleményem, hogy nem lenne jó ötlet egy ilyen rendszer. Talán egyszer majd, valamikor a század végén. De ez az én véleményem. Ha meg tudják jól, biztonságosan és stabilan valósítani, akkor tévedtem, de szerintem ott még nem tartunk és a mi életünkben lehet, nem is fogunk.
Ha azt írtam volna, hogy az a *****, *****, *****, ***** Microsoft ezzel az egésszel csak manipulálni és irányítani akar mindent és mindenkit, abszolút semennyire nem érdekli, kinek mi a jó, csak az, hogy azt tedd, azt használd és azt vedd meg, amit ő akar, na az fikázás lenne. De nem ezt írtam.
-
Rickazoid
addikt
Szép dolog, hogy fejlesztenek, de kinek? Mármint kinek fejlesztenek? Abból, amit a Midoriról eddig olvastam, arra lehet következtetni, hogy az csak egy butított munkaállomás lesz, ami csak internettel lesz használható. Meg az Office light is.
És mi van, ha valaki/valami megtámadja a központi servereiket, vagy egyszerűen elromlik náluk valami és nem lesznek elérhetők napokig? Napokig mindenki csak light módban használhatja a gépét?
Ha tényleg virtuálisan akarják megoldani, akkor szerintem az nem az átlag felhasználónak készül, hanem cégeknek, esetleg nagyobb vállalkozásoknak.
Persze lehet, hogy annyira sokára fog megjelenni, hogy mindenhol elérhető lesz legalább egy nyílt wlan és pár nagyon gyors korlátlan mobilinternet, de addig ebből nem sok hasznot látok nekünk földi halandóknak. Az op.rendszerem és a használt programjaim legyenek teljes egészében a gépemen, működjenek internet nélkül is, és ne csak béreljem őket.
Vagy rosszul látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Windows 11
- Diablo IV
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest