Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Én pl: a szolgáltatáskörét hiányolom... A Mac OSX-nek van, a Windows-nak van.
És azt sem kifejezetten értem, hogy Winszimuláló progi alatt miért csak limitált számban lehet futtatni Windows-os játékokat...

Bár szerintem, ha a "mindent ingyen" filózófia átváltozna "csak azért fizess, amit használsz"-á, akkor valószinűleg a szoftvergyártó cégek sem zárkóznának el...
Így viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a Windows jogos és várható utódja, egy esetleges félrelépés esetén valószinűleg a Mac OSX lesz.

Megint szigorúan csak szerintem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Bocs, de ebben a "Windows mindig működik" dologban igaza van. Előfordulhat az Win alatt, hogy nem kapsz grafikus felületet? Hogy olyan hardvered van, amit egyszerűen nem lehet beüzemelni? Hogy olyan szoftvert kéne használnod, aminek nincs portja? Egyik sem (nagyon ritka kivételeket eltekintve). Előfrodulhat mindez linux alatt? Igen, még akkor is ha mainstream hardvert és/vagy szoftvert akarsz használni.
Igen, mindez egyszerűen a win elterjedtségéből adódik, de itt jön be tipikusan az a dolog, hogy az egységsugarú user magasról tesz arra, hogy miért van így, ő csak használni szeretné. -
leviske
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy "Marcsi néni" a Vistával ugyan ebbe a helyzetbe került kb és egyszerűen megoldotta... maradt a régi OS-énél.
Amíg a Linuxból nem aknázza ki az egyik disztribúció a lehetőségeket, addig a Windows az élen marad.
Szerintem...
-
ddekany
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Azért olvass jobban utána ennek... A GNU mozgalom közel sem csak Linus-ból állt, ő főleg "csak" egy kernel elkészítése miatt ismert, ami végül is GNU rendszer kernele lett, mivel az igazi GNU kernel még nem készült el akkor (meg azt hiszem azóta sem nagyon... ezt már nem tudom pontosan, hogy azzal mi lett).
-
FTeR
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
a vita arról szólt, h ki kitől lop. egyik felvetés az volt, h ms mindent lop. korábbi topikban is az volt. mert a dost is eleve másolták (bíróság nem találta problmásnak, mivel az inerface-t utánozta csak le), majd BG megvette (és mellesleg alkalmazta az íróját), itt is ment némi pereskedés, de végül megegyeztek.
erre kontráztam azzal, h ennyi erővel a linuxot is lopták, hiszen a körülményék ugyanazok. mert az unixot másolta és később pereskedtek is.teccikérteni?
ennél szájbarágósabban nem megy. ha késztetést érzel, h újra leírd ugynazt, akkor ne tedd. nem sikerült megérteni. nyugtasd magad azzal, h nem veled van a probléma, hátha úgy lelki békét találsz. -
FTeR
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
most vagy kollektív szövegértési problémával állok szembe vagy ennyire érthetetlenül írok.
egy bizonyos szint felett már nem szoktam szájbarágni és adok a fogalmazás finomságára, de úgy látszik itt nem megy másként.
tisztázatlan volt, mert még a pereskedés is ment. szimpla ténymegállapítás. (kíméljük meg a topikot attól, h most erre elkezditek sorolni a szokásos cuccsot)nem én vagyok az, aki mindig azzal jön, h a másik honnan lopkod. ha a dos lopott, akkor a linux is az. ilyen egyszerű.
mint minden alkalommal, most is csak a hibás (értsd elképesztően egyoldalú) érvrendszeretekre próbálok rávilágítani. de mint a tapasztalat jelzi, veletek nem lehet értelmesen vitázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest