Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A winszimulátorokból a publikus api meg a nem publikus api hiányzik. Az apik jelentős részét csak visszafejtéssel lehet kibányászni, mert az ms nem szeretné, ha más is tudna windowst írni.
Az már csak a magánvéleményem, hogy nem értem, minek windows emulátor linuxra. Ha valakinek windowsos cucc kell, használjon windowst.
Szerk: a vírusokkal kapcsolatban meg az a helyzet, hogy olyan vírust nem kunszt írni, ami exe-t fertőz, meg ilyenek, olyat kunszt írni, ami képes más által tulajdonolt állományt is megváltoztatni. Ha erre elvben lehetőség nyílna, akkor azt bugként kezelik és sürgősen kijavítják. Tehát a hülye user ellen itt sincs védelem, de a hülye user virtualizáció nélkül is be van csukva a saját homokozójába, oda azt piszkol, amit sikerül. Máshova viszont nem tud nyúlni.
-
"Attól, hogy jelenleg még nincs rá vírus, még lehet... És gondolom egy nyíltforráskódú rendszer esetében nem egy nagy was its das..."
Jesszusom, hadd nem kelljen mar visszamenni a startmezore es elmagyarazni, hogy a forras nyiltsagi biztonsagi megoldasoknal nem gyengeseg, hanem alapkovetelmeny.
A WINE-ben meg alapvetoen az a gaz, hogy nem csak azt kell tudniuk, amit a MS dokumentacio szerint a Windows tud, hanem a Windows osszes bugjat is pontosan reprodukalniuk kell. Ezzel egyutt eleg sok cucc megy vele.
-
Kinek a papné, kinek a paplan, nekem se az msn, se a google sidebar nem hiányzik, de ez legalább egy konkrét vélemény volt.
Linuxra van néhány ingyenes és néhány elég komoly víruskergető is. Viszont linuxból nem illik hiányolni a tűzfalat, a linux tűzfal kódja a legjobb vagy a második legjobb az elérhető rendszerekből (egyesek szerint az openbsd-jé jobb...). van csilivili kattingatós tűzfalkonfiguráló program is, én mondjuk az ilyentől mindig sikítani szoktam...
Linuxra még mindig nem láttunk olyan vírust, ami a védelmi rendszert is képes áttörni. Az nekem nem vírus, hogy az user saját könyvtáraiba belepiszkol, ha teheti...
Az nem a linuxosokon múlik, ha nem támogatják az apple cuccait, hanem az apple-n. Ezért ne szidjuk már a linuxosokat, mert mások zárt rendszerben faragnak programot. Nem mintha nagy durranás lenne apple kódot futtatni, főleg, hogy már az is inteles, mert ilyesmit már régen is meg tudták csinálni. Az sco coff2-es formátumát az iBCS2 modullal simán be lehetett tölteni és futtatni lehetett linuxon, nem csak olyan gagyi szinten, hanem pl. az sco oracle stabilan működött így. Szóval ez nem a windows emulátorok szintje volt.
Az tény, játszani továbbra is windowson fogsz.
Szerk: nekem mondjuk fontosabb, hogyha beleraktam 32G ramot a gépembe, akkor azt kezelje a rendszer...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi