Szép a táj! A széles látószögű kamera nekem is bevált. Kb. a mostani telefonom tudta leváltani a digitális fényképezőgépem. Bár.... még mindig nem mindenben.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Szép a táj! A széles látószögű kamera nekem is bevált. Kb. a mostani telefonom tudta leváltani a digitális fényképezőgépem. Bár.... még mindig nem mindenben.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Nekem sokáig csak egy egyszerűbb kompakt gépem volt. A zoom kivételével képminőségben és praktikusságban annál a gépnél már a Z1 Compact jobb volt. Azóta csak telefonnal fényképezek, az mindig kéznél van. Azt a minimális zoomot könnyen elfelejtettem, inkább a tér hiányzott utólag a fotóknál, egy jó panoráma funkció, vagy a széles látószög.
Digitális fényképezőgépemet (Canon 6D2) nem tudja leváltani a telefonom, de ha pont nincsen nálam akkor a telefon is elfogadható - nagyjából elmondható ez az összes értelmesebb mobilról is.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
(#4) Lalikiraly
Tök jó írás
Én részemről feliratkoztam
Térképes útbejelölést lehetne kérni, ha nem vagyok pofátlan
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Huhh szuper, köszi nagyon!
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
bejegyzés Néhány kép az év elejéről