- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
válasz
Kisgépkezelő #10 üzenetére
Tényleg, ezek szerint dallamtapadásnak hívják, és még némi irodalma is van. Jól elkanyarodtunk, de érdekes egy jelenség, mert tényleg nagyon intenzív tud lenni egy túrán. Néha én barkóbázásra próbálom rávenni a társaságot, vagy a közelgő vacsorát szoktam ecsetelni. De egy jó beszélgetés a legjobb. Igazából elég hasonló egy csúcsmászós túra forgatókönyve így belegondolva, dehat tök jó ez így. A balatonkörön ketten tekertünk, pár holtpontot leszámítva ott buli volt, éneklés meg egyebek. Bár érdekes szófordulatok is be tudnak csípődni pár kilométerre
-
wetomi
aktív tag
válasz
Kisgépkezelő #10 üzenetére
Nálam este 8-ig 2-3 szöveg nélküli instrumentális zene járt a fejemben. Aztán gondolkoztam, hogy ideje lenne váltani és valahogy egy klasszikus Mennyország tourist ugrott be. Bő egy óráig annak a szövegét toltam magamban, fel is pörgetett, aztán visszatért az előző három a maradék időre
Engem amúgy ez nem zavart, kifejezetten jól esett a monotonitás. Egy túrázó fogalmazta meg utólag nagyon jól azt, amit én is éreztem: Mentálisan jobban feltöltött, mint amennyire lefárasztott a túra.
-
Tothg86
tag
válasz
Kisgépkezelő #8 üzenetére
Vicces ezt hallani másoktól is. Nem csak én vagyok kettyós ezek szerint. Amire nagyon emlékszem (hasonló téma), hogy ástam árkot építkezésnél a gázcsőnek, na ott már rettentő idegesítő volt, hogy ugyanaz a zene megy órák óta.
Kéne erre valami tréninget csinálni, hogy lehet elérni, hogy legalább valami új riffet be lehessen rakni. Még az is lehet, hogy kereslet lenne rá, ráismernek a jelenségre tömegével a túrázók
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest