Hirdetés

2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) TheLázs


TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog

De szép... És ezt hol is találom Skyrimen belül? :DDD

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#2) MC Pite


MC Pite
veterán

Hát ha nem is minden időben, de tényleg felkeresésre érdemes helyek, és köszönjük a részletes írást.

Ilyen csúszósabb, havasabb időben az ösvényt a magam részéről hanyagolnám, csak igen rutinosaknak merném maximum ajánlani. (Nem tudom hogy ilyenkor bátorság vagy hülyeség inkább :B )
Én még azelőtt jártam arra mielőtt legálisan látogatható turista út lett belőle, viszont akkor bringával mentünk - ez a sziklákon való átkelésnél elég hülye ötletnek bizonyult, egymásnak kellett átadogatnunk, egyedül ez elég problémás lett volna (plusz a kormány néha koccant a sziklafalon menetben).

[ Szerkesztve ]

#új Pixel 6a eladó# Xiaomi 12X/Pixel 4a | Mégane 3 Gr.T 1.6 16V '14 | PUG 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#3) wetomi válasza MC Pite (#2) üzenetére


wetomi
aktív tag

Igazad van, ebben az időben tényleg inkább csak rutinosaknak való az a szakasz, de odafigyeléssel azért teljesíthető.

Én mondjuk nem jártam arra korábban, csak most, hogy kijelölt útvonal lett, így a korábbi állapotokat nem ismerem sajnos.

Ennyi erővel viszont a Vadálló kövek is van ilyen veszélyes. Akár a sziklák, akár alatta a meredek lejtő, ott is lehet nagyot bukni, ha megcsúszik az ember.

(#4) wetomi válasza TheLázs (#1) üzenetére


wetomi
aktív tag

Ezt a helyet konkrétan lehet, hogy nem találod meg a Skyrimen belül, de nézz szét néhány hegycsúccsal arrébb. Az Urak Asztala és az ott lévő elhagyott légvédelmi rakéta bázis maradványai talán már beleillenek a képbe. :D

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.