- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Kicsit azért jobban belegondoltam ebbe a túrába, és a leírtakból valóban nem lehetett egyszerű.
Legfőképpen az alvás miatt. Az alvás az kritikusan fontos, anélkül ugye kb. minden felborul. 3 nap alatt napi 8 óra alvással meg persze nem is lehetne körbesétálni. Alvás nélkül nekem a fele sem menne, nem hogy ennyi. Azonban egy napi 6-7-8 órás "alvásos túrában" benne lennék.
Azért így sem lenne kis dolog, de egy hétvége alatt tényleg rideg. -
Apollyon
Korrektor
Jó kis írás, és gratz az eredményhez.)
Én sosem voltam ilyen túrán, inkább biciklizek, meg súlyemelek. Azonban ez a Balatonos móka elég jónak tűnik.
Heti szinten kb 1x-2x 5 km-t szoktam gyalogolni futópadon, az gondolom teljesen más.De ilyen túrát nem lenne egyszerűbb bakancs helyett egy kényelmes, puha futócipőben végigtolni? Persze olyanban amit aszfaltra terveztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kétszázhúszat kérek! Száz lett, maradhat? Igen, maradhat. Aszfalton gyalogolni az is bőven elég.Szóval félig...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest