- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Köszönöm! Ugye többet terveztem, de így alakult, ezzel is teljesen elégedett vagyok.
Nekem is elsőre megtetszett a Balaton melletti útvonal és ha a leírást megnézted, több táv is volt egészen kicsiktől kezdődően. A 25 km-es táv 'Almádiból Tihanyba egészen vállalható még az átlagemberek részére is. A szintidők is ennek megfelelően alakultak. Remélem
Hiába tűnhet első pillantásra jó mókának a kerékpárút, bringa helyett gyalogosan azért nehezebb és monotonabb. Persze az északi part látványos, a településeken meg lehet állni pihenni, ott a vonat, van bolt, van minden. Akár kezdőknek, kevésbé tapasztaltaknak is biztonságérzetet nyújthat a hosszú távon is. Én is ezért vágtam bele, még ha nem is voltam teljesen alkalmas a teljes körre. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan teljesítek 30+ óra ébrenlét és 100 km felett a monoton déli parton, de most még nem tudtam meg.
A túra nevével ellentétben amúgy elenyésző embert láttam bakancsban. Azok is inkább a könnyebb, egyszerű bakancsokban voltak. A többség futócipőben indult, én pedig egy kifejezetten gyaloglócipőben. Az aszfaltot azonban nem csak én, többen is lebecsültük, pedig ahányan beszéltünk a tapasztalatokról, annyi féle cipőben voltunk, többségük az enyémnél magasabb kategóriásban. Hiába mozog másként egy futó és egy gyalogló ember lába, de a szilárd burkolat valahogy mégis jobban üt, mint kint az erdei talaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kétszázhúszat kérek! Száz lett, maradhat? Igen, maradhat. Aszfalton gyalogolni az is bőven elég.Szóval félig...
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest