Hirdetés

2021. augusztus 5., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [weiss:] Okulásul

Hozzászólások

(#1) UnA


UnA
Korrektor

Van repülőtársaság is, ami nem vált vissza jegyet, ezt mindig tapasztalatból lehet megtanulni ;)

(#2) II.Démonlord


II.Démonlord
tag

Szerintem a tanulság az, hogy ha valamit veszek és nem ismerem a pontos szabályokat, akkor nem csak bejelölöm, hogy elolvastam, hanem meg is teszem ;) Nem hiszem hogy sokáig tartott volna és akkor magadat is megkíméled az ilyen szituácíóktól.
Egyébként a legtöbb esetben a kedvezményes jegyek pont emiatt olcsóbbak, mert vagy utazol vagy bukod.

(#3) weiss válasza II.Démonlord (#2) üzenetére


weiss
őstag
LOGOUT blog (1)

Na, megjött az első...

BTW, egyszer rákérdeztem, mi a különbség a két jegy között:

Köszönettel vettük megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni.

A két menetjegy felhasználásában van eltérés. A menetjegy árából következtetve Budapest – Kassa útvonalra szeretne menetjegyet vásárolni.

A 20 €-s ún. viszonylati kedvezményes menetjegy csak a két Budapest-Kassa közvetlen járaton vehető igénybe, a menetjeggyel az út megszakítása nem lehetséges, útirány módosítás nem megengedett, csak 2. kocsiosztályra érvényes.

A Budapest-Kassa menettérti kedvezményes menetjegy átszállással is igénybe vehető és az útmegszakítás a menetjeggyel megengedett, útirány módosítás nem megengedett.

Egyik ár sem tartalmazza a helyjegy árát, amennyiben vásárolni szeretnének helyjegyet személyenként és irányonként 3 €.

[ Szerkesztve ]

I did nothing, the pavement was his enemy! - Eladó LG G7 Fit és Honor 8

(#4) nemlehet válasza II.Démonlord (#2) üzenetére


nemlehet
őstag

Emlékeim szerint jegyvásárláskor ez nincs benne amit bepipálsz az nem tartalmazza a visszaváltás menetét és feltételeit.

Amúgy te olyan ember vagy aki ha valaki panaszkodik, hogy 1 órával előbb elindult és úgy is elkésett mert szar a BKK akkor annyit reagál, hogy miért nem indult el 2 órával hamarabb?

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#5) Kisgépkezelő válasza II.Démonlord (#2) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Nagyon okosan van ám kitalálva ez a MÁV-nál, hogy még véletlenül se kelljen visszafizetniük. Én személyesen vettem múltkor a jegyet, úgy azért nehéz lenne elolvasni meg kipipálni dolgokat, a teljes utazási szabályzatot meg mégiscsak életidegen lenne, ha felolvastatnám a pénztáros csajjal az egészet, úgyhogy sikerült lerántania a mávnak vagy 2500 forinttal.
A tanulság az, hogy messzire megyek és azt tervezem, hogy nem józanul távozok onnét, akkor inkább számolok azzal, hogy odamegyek kocsival és ott alszom mint azzal, hogy majd hazavonatozok. De ebből a MÁV-nak nem lesz pénze.

(#6) Lauda


Lauda
félisten

Szerintem ezt százból száz ember beszopta volna. A minimum az lenne , hogy mikor elindítod a visszaváltást, feldobna egy nagy ablakot, hogy ez és ez van, aztán eldöntöd, hogy "kidobod-e" a jegyet az ablakon, vagy eladod féláron a szomszédnak. Ez így egy nagy nulla.

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [weiss:] Okulásul
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.