Nincs.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Energie X:] 2019-es Samsung TV vásárlási/használati tapasztalat
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [bacsis:] Készülődjünk a 6. Bacsis Retro Számítógép Kiállítására
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Speeedfire:] Növény nevelés otthon
- [Re:] OpenZFS a mindennapokra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Az eMMC alatt a belső SD tárhelyet érted (képek, letöltött fájlok, stb..), vagy pedig valami véletlen módon a komplett eMMC-t (system, data, és egyéb rendszerpartíciók) sikerült törölni?
Mi a hibajelenség?
Death is the natural part of the life - A halál az élet természetes része... "A melodic death metal, olyan mint egy csendes romantikus boncolás"

miti5
(tag)
Hát az jó sok,,,panasonic kameránál volt szerencsém hasonló üggyel ott rendesek voltak,cserélték, szervíz hozzáállásától függ,szerintem, azért kérdeztem h wayteq szerviztapasztalata van-e valakinek??!
Ebbe a forumba volt szó a cseréről nem tudod?-mert van másik xtab téma is..
köszi.üdv!

helixP
(veterán)
Én nem tudok másik Xtab Quad témáról Ha rákeresel, megtalálod a tapasztalatot...
De tessék, itt van.
[ Szerkesztve ]

miti5
(tag)
kössz kössz, megvan ,!!!

mx/z
(csendes tag)
factory módban lett törölve bekapcsolás után a wayteq felirat megjelenik és ennyi.
Most bejön a factory mode vagy a recovery?
Ha igen, melyik?
(Mert recovery-ből vissza tudod állítani a gyári rendszert)
Death is the natural part of the life - A halál az élet természetes része... "A melodic death metal, olyan mint egy csendes romantikus boncolás"

mx/z
(csendes tag)
A factory bejön. a recovery-t hogy tudom elindítani?
Powe + hangerő fel.
(A factory a power + hangerő le)

mx/z
(csendes tag)
Sajnos időközben annyira lemerült a tablet hogy töltőre kellett tennem,viszont nem töltődik.
Próbáld meg rajtahagyni pár órát. Néha nézd meg a power gombbal, hogy van-e töltésanimáció.

mx/z
(csendes tag)
most néztem meg ,van rajta animáció.
Köszönöm a segítséget!

mx/z
(csendes tag)
Ha bejön a recovery mode utána mi a teendő?
Milyen a recovery?
CWM by apeelme,
vagy pedig gyári?
[ Szerkesztve ]

mx/z
(csendes tag)
gyári viszont a bekapcsológomb nem működik már egyáltalán ,szerviz lesz a vége.
A recovery-be lépés után nem működik?
Ha hosszan megnyomod, akkor elméletileg ki kell kapcsolnia; ez sem megy?

mx/z
(csendes tag)
Azt hiszem szétszedés közben megsérült, most még ki sem tudok lépni a factory mode-ból.
Hűha... Ja, hogy szétszedted... eh...
Ha factory módban ragadt, és a power gomb sem meg, akkor nehézkes lesz vele dolgozni; igaz nem lehetetlen: adb-n keresztül (ha van adb elérés, és factory mode alatt szokott lenni) fel lehet tenni másik recovery-t. De power gomb működése nélkül max egy touch recovery-vel lehetne mit kezdeni.

mx/z
(csendes tag)
Az akku fekete vezetéket levágtam és ment vissza a dobozába.
Köszönöm a segítségedet.

RZS
(tag)
sziasztok!
mennyi lehet kb az akku es a keszulek elettartama, ha minden nap 6-7 orat van toltve es minden nap le is merul?
koszi!

RasHaN
(aktív tag)
Üdv!
Kérdés hogy a kijelző tört-e be, vagy csak előtte az érintőpanel. Utóbbi javítása olcsó mulatság
http://logout.hu/bejegyzes/rashan/wayteq_xtab-7x_erintopanel_csere.html
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

Foose
(őstag)
Szerintetek mit csináljak!? Kezdek rohadt mérges lenni. 10.29-én vittem be szervízre a tabom. (győrben vettem a media marktban) Megtudtam hogy az elektrodokiba küldte a media. Na most, november 11-én kaptam egy smst, hogy "sajnálattal közöljük hogy készülékének javítása késik" december 3-a van, és sehol semmi. Írtam már emailt kb egy hete a szervíznek, amire annyi válasz jött hogy "alkatrészre vár az eszköz,amint kész,küldik a mediaba vissza. Kicsit sok már ez nekem, egy hónapos volt amikor megdöglött a kijelző. Per pill 111 Ft van a kártyámon, szóval telefon kilőve. Vigyem jogi útra? Az általuk meghatározott 12 nap után tudtommal szabályok szerint még 8 napig tolhatja ki a dolgot, de erről értesítenie kell engem a szervíznek. Ez ugye 11-én megtörtént. De már december eleje van!! Üljek és várjak?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :)

kelzsoca
(félisten)
Üdv!
Kezdésnek kérek egy munkalapszámot privátban.

Foose
(őstag)
Már azóta írtam nekik megint. Azt a választ kaptam most 13:00-kor,hogy kész van, holnap viszik a media markt budapesti központjába,aztán a győri media markt értesít, mikor mehetek érte. Bízom benne hogy még a héten mehetek. Elég régóta oda van. Köszi azért!

kelzsoca
(félisten)
Rendben, akkor elkészült végre.

Foose
(őstag)
Elvileg igen. Remélem volt értelme ennyit várnom!?

miti5
(tag)
csak az érintő elvileg,a kép szép ,nem foltos semmi,egyik fele érzékel a másik fele nem.. megrendeltem én is egy érintőt.
kössz a linket..

minek?:S
(őstag)
Üdv.
Melyik a legújabb rendszer rá? Illetve érdemes feltenni? Mivel kb semmit nem tudok erről a tabletről, csak a rendszert tenném rá, így rátok vagyok bízva.
I have spoken ~ Xiaomi Mi 9T@Glacier Blue

kelzsoca
(félisten)
Az ami rajta van, nincs frissebb a készülékre.

(őstag)
Komolyan 4.2? Valaki azt mondta pedig, hogy van 4.4 is. Várható rá?

kelzsoca
(félisten)
A telefonos változatra csak 4.2 Jelly bean van (nem tudok róla hogy érkezne 4.4 rá) a másik kettő testvérre xTAB 8Q, xTAB 7Q van KitKat is.
[ Szerkesztve ]

lovas001
(aktív tag)
Szerintetek egy ilyet , vagy valami hasonlót bele lehetne tenni ?(csak elméleti síkon egyenlőre)
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.

RasHaN
(aktív tag)
én ennél nagyobb akksit nem láttam még ebbe a tabletbe:
LINK
korábban valaki írta a fórumba hogy rendelt egyet
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(őstag)
Értem. Köszönöm

jFox
(őstag)
Nagyobb volt az. 3800mAh-s, ha jól emlékszem. Amúgy én a múltkor 3x Nokia B5C akkut tettem bele egy tabletbe. (~3060mAh) Szépen müködik azóta is.
Mondjuk az 10"-os volt.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

dionaea
(senior tag)
Meg van a sygic a tabra viszont szaggat. Miért csinálja? néha meg folyik rendesen. valaki használja a Sygicet?
Jó hogy nem vettem meg
"Bismarck was the real Death Star in her time"

helixP
(veterán)
Wareztól ne várj problémamentes működést.

tamas0721
(tag)
Hali!
Normálisan üzemel a sygic.
Üdv
Probald meg a 7 napig ingyenes veziot a play-rol.
Fura lenne ha nem menne rendesen.

szundybence
(aktív tag)
Nekem normálisan üzemel.

Foose
(őstag)
Nah, végre megérkezett a tabom. Amit kijelző hibával adtam le a győri media marktban 10.29-én szervízre. Ideje volt. Remélem már nem lesz vele gond, épphogy 1 hónapos volt.
[ Szerkesztve ]

dionaea
(senior tag)
Megvan a hiba.a beállításoknál ki lehet választani milyen optimalozassal fusson nálam ha nem toltorol ment akkor energia takarékos mód volt választva ezért szaggatott most már jó
"Bismarck was the real Death Star in her time"

szaszapi
(őstag)
Valamit lehet kezdeni a play áruházban felugró google wallet szolgáltatáshoz kívánt bakkártya adatait nem megadni?Állandóan felugrik,nem lehet keresni semmire.

Lui76
(őstag)
Ma sikerült összehoznom amit kérdeztem korábban...
Otg kábelre kötve az USB-s gitár adaptert, sikerült effektpedálként használni a táblagépet !
- usbeffects progi felismeri és egész jól működik.
Nekem ez volt a titkos vágyam , és végre összejött.
www.kezmuveskeramia.hu

szaszapi
(őstag)
Továbbra sem működik 1 microsd kártya sem a tabletben.1-32 gb-ig kipróbáltam mindent.Mindegyiknél sérült kártyát ír meg kell formázni duma,de nem csinál semmit egyikkel sem.Selejtes lenne a a foglalat?

szundybence
(aktív tag)
Tudok a készülékre USB-s billentyűzetet, egeret, pendrájvot, stb dugni? Hogyan?
A csomagban lévő usb otg kábelt bedugod a mikrosd helyre, és onnan már lehet használni az általad említett perifériákat.

szundybence
(aktív tag)

Colonel993
(senior tag)
pontosabban a micro USB helyére...
Nehogy aztán bele erőszakolja az kártyanyílásba
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
Úúúú köszi.
Elnézést.
Igen, szóval a mikrousb csati lesz a nyerő, nem a mikrosd foglalat.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell E198WFP 19” (16:10) LCD monitor
- Dell Precision 5520, 4K IGZO érintő, i7-7820HQ, Quadro M1200M, 16GB, 512 NVME (PM981), gar 2022.01
- Asus X540 - 15.6" HD / i3-7020U / 4Gb DDR4 / 500Gb / nVidia MX110 2Gb / Win10 / HUN bill.
- Lenovo Thinkpad T470, FHD IPS i5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, dupla akku, ujjl.olv., gar 2020.08
- Hp ProBook 450 G1 15.6" 4Gen Core i3 4GB/500GB Office365/20165