Hirdetés

2021. január 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#62) apeelme válasza Tharkoul (#61) üzenetére


apeelme
addikt

Szerintem túlzol...nem is kicsit...ez meg az én véleményem. Launcher cseréhez sosem kellett root, a moddhoz esetleg...jelen esetben kell, ami művelet 2 perc és nem kell hozzá diploma, akarom mondani orvosi, és visszaállítható bármikor...a sok jó dolog mellett ha valaki csak azért nem veszi meg ezt az eszközt mert minden bekapcsoláskor/újraindításkor az állapotsávban megjelenik egy figyelmeztetés hogy nincs bent SIM...az...legyen az ő baja :U ...de személy szerint annak semmi ilyen eszköz nem való, mert nem lehet mindent egyénre szabni...tudod...kompromisszum. Ennyi pénzért meg a ki a francot érdekel hogy naponta egyszer felhívja a figyelmem rá?
Egyébként 62 éves apámnak elmondtam hogy ezt kiírja amikor bekapcsolod de ne törődj vele...és képzeld el ezt is teszi...megbírkózott vele. Annyira réteg dologról beszélsz hogy nem is kéne említeni, főleg nem egy 30ezres készüléknél... ;)

De igazából minden készüléknél bele lehet kötni valamibe legyen az több százezres, vagy "2filléres"...de a véleményedet tiszteletben tartom.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.