Hirdetés

2019. december 15., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1768) brazso válasza nagysandor79 (#1767) üzenetére


brazso
(tag)

én is hasonlóval küzdök. 1-2 éve is van már már annak, hogy egyszer csak nem indult a készülék, félreraktam. Tegnap érkezett meg az új aksi, gondoltam egy próbát megér. Miután beraktam, CWM recovery-be még eljutottam, sőt lefutott ott a factory reset is, de a rendszer továbbra sem indult. Ma már annyival rosszabb a helyzet, hogy legfeljebb a boot menüig jutok el, a CWM recovery-be már nem.Összekötöttem PC-vel microUSB kábellel, és figyeltem a dmesg kimenetet.
[ 8007.968957] usb 8-1.2: new high-speed USB device number 31 using xhci_hcd
[ 8008.058251] usb 8-1.2: New USB device found, idVendor=0e8d, idProduct=2000
[ 8008.058263] usb 8-1.2: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
[ 8008.058270] usb 8-1.2: Product: MT65xx Preloader
[ 8008.058277] usb 8-1.2: Manufacturer: MediaTek
[ 8008.120506] cdc_acm 8-1.2:1.1: ttyACM0: USB ACM device
[ 8010.714368] usb 8-1.2: USB disconnect, device number 31
Időnként életre kel, ilyenkor legtöbbször megjelenik nekem is az üres aksi jel a tableten, majd 2-3 másodpercen belül lehal, képernyő is lekapcsol. Töltőn ezt csinálja folyamatosan változó idejű szünetekkel. Megnéztem ugyanezt a telefonommal. Kikapcsoltam, majd összekötöttem a PC-vel. A fentihez hasonló dmesg kimenetet kaptam, ott is szétkapcsol az USB pár másodperc után, de megjelenik a töltést jelző animáció a képernyőn az üres aksi jel után. Idáig a tableten már nem jutok el.

Unus pro omnibus, omnes pro uno

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.