Szép napot,
nincs valakinek egy ilyen tablet olcsón, esetleg ingyen,
nekem gyakorlatilag a műanyag keret és benne a touchscreen kéne, a belseje nem, se az akku, lehet alaplaphibás, lcd hibás, kukába való stb.
Párszor leejtettem, párszor eltört a érintőkijelző, a műanyag keretet is szigetelőszalag meg ragasztó tartja össze. Legutóbb kis kínai olyan gagyi érintőt küldött, csak alul-fölül volt öntapadó, mindig ki akart esni a helyéről, és amikor visszanyomkodtam, be is reccsent.
Többet nem költenék rá, de ha valakinek akadna egy donor, akkor még feléleszteném, asszonynak jó lenne játszós tabletnek.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bacsis:] 21. Fülei PH-s Lanparty! Gyere, és jelentkezz!
- [Re:] [Bird:] METRO 2033 REDUX XBOX ONE nyereményjáték sorsolás
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
tordaitibi
(őstag)
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Lenovo Thinkpad T490s, FHD IPS, i7-8665U, 16GB RAM, 256GB NVMe, 4G LTE , 1.27kg, gar 2022.09
- Új Lenovo Thinkpad T490s, FHD IPS matt érintő, i7-8565U, 16GB RAM, 256GB NVMe, ujjl.olv, gar 2022.09
- Lenovo Tab 4 8 TB-8504F 8" HD IPS Quad Core Tablet garanciával eladó
- LG 24MP88HV-S - 24", FHD, IPS, 99% feletti sRGB színtérlefedettség, Gyári színkalibráció
- Gigabyte GTX 1070 8GB GDDR5 Xtreme Gaming (Új, csak tesztelt, 2GHz+ Boost órajel) Eladó! 73.900.-