Hajrá, sok sikert és kitartást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [DraXoN:] Huananzhi X99 TF
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Klímaváltozás, természetszennyezés
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2023-as őszi fórum peca
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Vladi
nagyúr
Köszi!
Rossz hír nekem, jó hír nektek: 2 gigára se fér rá, az alap pkgsrc kicsomagolásával meg is telt, de úgy, hogy egy mc-t nem bírt elindítani. most telepítem újra, tehát: lesz telepítési leírás! Ez a jó hír nektek.
Mi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán

Armandus
junior tag
Jó szórakozást, élvezni fogod!
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór

Somatom
veterán
Mihez kell neki ekkora tárhely? Egy 600MB -os Puppy Linuxban már videószerkesztő is van.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

KISDUCK
addikt
Ebből van benne biztos egy másolat.
Amúgy én is kíváncsi vagyok hogy mi lehet benne hogy ekkora tárhély igénye van.

Vladi
nagyúr
Ezen most elgondokodtam amúgy. lehet, hogy custom installt kellett volna csinálni, és kigyomlálni ami nem kell.... segáz akkor telepítem 5. alkalommal is.
Azt viszont csak úgy simán nem fogom elhinni, hogy a kutyuska 32 mega ram társaságában is visszahozza a botot.
Mi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán

Armandus
junior tag
Egyébként ez a gép lesz az új RIOS szerver, vagy miért vesződsz vele ennyit?
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór

Vladi
nagyúr
Ah nem.... bonyolult történet, több szálon futó a cselekmény, tele drámai fordulattal. Ha olvasod a blogom, ki fog derülni.
Jó oké, persze, ha meg is írom.
bejegyzés Magadnál vagy Vladi? NetBSD???
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Daikin MC70LVM légtisztító
- LG Oled 55" C9 + Hue sync box + 55" Gradient light strip