Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mrlt


mrlt
(kvázi-tag)

Tolem is szoktak kerni ismerosok hogy ajanljak, vagy rakjak ossze gepet. Tobbnyire meg is szoktak fogadni a tanacsot. De amikor bemondtam hogy "ennyi" penzert Thinkpad, az illeto meg megveszi az Acer-t, azert mert a TP szurke es nem tetszik a szine, az Acer meg lakk bordo, akkor nincs tobb kerdesem.
Raadasul, az ominozus esetben hozzam hozta a futar a gepet (mert os nelkuli volt), es en X aruhazbol vartam a TP-t, de kozben Y aruhazbol jott az Acer, es kozben nem is tudtam rola hogy mast valasztottak, tehat ha akarom at sem veszem.

Go Pack Go! | PSN: mrlt_01 |

(#2) Lenry


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

seggfejek.
seggfejek mindenütt...

ha asztalos kell, legközelebb szólj, küldöm fateromat, anyám meg tenni fog róla, hogy ráérjen. ő már csak ilyen :D

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3) bambano válasza mrlt (#1) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

én leszoktattam mindenkit arról, hogy hozzám ilyen kérésekkel jöjjenek. életem első gépösszerakása anno orbitális szívás lett, akkor kivertem a balhét, azóta békén hagynak.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#4) wetomi válasza bambano (#3) üzenetére


wetomi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én éppen ezért szoktam belemenni minden apró dologba (ami amúgy fontos), garidő, jogtiszta szoftver... Mert úgyis megunják, hogy valaki csak jót akar nekik és otthagynak.
Cserébe egy rakás nyűgtől megkímélem magam, mert azt a rakás nyűgöt nem tudják pénzzel és idővel ellensúlyozni.

(#5) ViZion válasza Lenry (#2) üzenetére


ViZion
(PH! félisten)

Apukád asztalos? :R Akkor jó, majd keresem ha lesz valami. Illetve mindig van valami, mert ez ilyen, ha nincs egyben egy vagon pénz, akkor ez ember építkezik, meg új bútort csináltat egész életében.
Nem is tudom ha kőgazdag lennék biztos megölne az unalom :D
Egyel lejjebb nézted a gépem? Vizezve, meg kicsit gányolva, de már nem hangos.

mrlt: lehet már írtam is, egyik ismerős hívott, hogy választott laptopot: bizony a bordó Acert, mert az "deszép". Mondtam, h kicsit majd módosítunk (munkára vette a gépet, vicc, hogy külső alapján, de hát ilyenek a nők). +15000 Ft-ért i5 Lenovo lett, nem bordó, de mondtam ha ez kell én átfestem. Nemrég találkoztam vele, frissítés, ilyesmik voltak de bő egy év alatt nem volt gondja. Jó a bordó Acer is, de napi munkára nem egy kategória a TP-vel, vagy egy jó Lenovo, Dell géppel.

bambano, wetomi: hát én nem tehetem meg, boltnál bedolgozok, szal. ez is a munkám... Persze vannak akik minden apróságért kihívnának, ezért én is morogni szoktam. Meg pl. nem megy X oldal, nem tud belépni... És én mit csináljak azzal? Ma is voltam egy helyen, nem tudta a felhasználó nevét és a jelszavat a számlázó progihoz :D Szerencséjére a program supportnál mondták, hogy az adatbázis név a felhasználónév, a jelszót meg próbáljuk üresen... és sikerült :R

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6) csibe1


csibe1
(őstag)

Jól bírod. :D
Nekem nem mindig van humorom hozzá,valamikor még a saját gépemhez se.
Pár ismerősnek szoktam újratelepíteni a gépét évente,az belefér.
Nekik akár úgy is,hogy újrateszem a játékokat is ha kell.
A problémás emberkéket elkerülöm vagy lekoptatom őket.
Azt nagyon utálom amikor valamit összekókányol a gépén,én meg javítsam ki.
Akkor szoktam mondani: ahogy lesz időm,megyek.
Általában találnak rá mást,akinek van kedve ilyenekkel szórakozni.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.