Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szerencsére megszokható a ribbon is. Csak használni kell. Ugyanúgy logikus, mint a 2003-as, csak kicsit máshogy. (ettől még nem kell lemadározni, aki már túl van a negszokás fázisán, és könnyebben tudja használni)
warez user vs. office-ba meg tényleg ne menjünk bele, mert semmi összefüggés a kettő között.
Win8 és Office 2013 meg újra kemény dió, azt szerintem sosem fogom tudni megszokni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem is volt mindig otthon szürke Office 97, XP, 2003 már 13 éve, első gépem óta.
Hidd el, hogy minden tininek fönt van ma is. Iskolában ezt ismerik meg, fősulin pedig beadandóhoz kelleni fog szövegszerkesztő is, fogadjunk hogy Word-ben szerkeszti meg, és nem Libre Office-ban esetleg Wordpadban (a userek mekkora hányada tudja, hogy van a gépén Wordpad?
)
Most legális MS szoftvereim vannak, de annak meg oka van
. -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
értem én, és nem is akarok senkit meggyőzni, hogy jobb a 2007 & utána. csak példaként hoztam fel, hogy nekem jobban kézre áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Azonnali játékos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hidd el, hogy minden tininek fönt van ma is. Iskolában ezt ismerik meg, fősulin pedig beadandóhoz kelleni fog szövegszerkesztő is, fogadjunk hogy Word-ben szerkeszti meg, és nem Libre Office-ban esetleg Wordpadban (a userek mekkora hányada tudja, hogy van a gépén Wordpad?