Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1122) plömplöm


plömplöm
őstag

tehát pld egy ilyen? és egy ilyen lenne zsírújonnan 6milla, az kb a fele, ugye? most elegánsan tekintsünk el a mostani 5milliós akciós ártól... az 5-6milliós különbségből hány km-nyi tankolás jön ki?

nem, ne kérdezd meg, bele sem merek gondolni, hogy a feleségem mit lenne képes művelni egy ilyen egyliteres feltöltött motorkával télen, nyáron :D . de ha majdnem kompletten lenullázza, eladom féláron és félidőben veszek megint egy másik ugyanilyet zsírújonnan, akkor sem költöttem el annyit autóra összesen. szóval, érted, hát...

az, hogy "elég" tágas, pedig "elég" relatív. anyunak ovizni hajrá, családi autónak pedig ugyan használják sokan, megértem, én bkv-n nőttem fel, ahhoz képest ez a méret és kényelem maga a megtestesült csoda, de amin én és még páran összehúztuk a szemöldökünket, az az "egy biztos: nekünk már nem lesz belsőégésű motorral hajtott autónk többé" kijelentés, ami, hát kicsit olyan Csokis, ha érted, nagyon kemény, de... :) . van tapasztalatom hybrid highlanderrel, na az tudott teljesen villanyos és családi is lenni, még ha nem is ilyen mennyire jutott tisztán villannyal.

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.