Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joseppe210
tag
Szevasztok. Nem tudom él e még a téma, nekem adott egy HD 6970 Asus gondozásban. NAgyon combos kis kártya nagyon szeretem, de a ref hűtése nem csak hangos hanem nem is elegendő.
Azon jár az agyam, hogy hogyan kellene normalizálni ezt az állapotot. Olvasgattam az accelero twin turbó II ről elég szépeket. Elméletileg rá lehet szerelni, kompatibilis hozzá. Azért elég borsos ára van. Ilyenkor jön a gondolat, hogy ez a kártya kb 26k-t ér és akkor még egy 12-k-s hűtés jön rá akkor már vehetnék egy újabbat.
Viszont hozzá kell tenni hogy kielégítő ennek még mindig a teljesítménye számomra. A másik gondolatom a víz hűtés. De akkor már a cpu-t is jó lenne azzal megoldani. Viszont akkor az már elég nagy beruházás. Mi lenne a véleményetek a dologról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Drón topik
- Gran Turismo
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest