Hirdetés

2022. június 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) 426os


426os
őstag

Taxi, GreenGo, Mol Limo, ismerős?

.

(#2) Feketelaszlo


Feketelaszlo
senior tag

Takarítószolgáltatás helyett miért nem a gépet bérlitek? Erre is van lehetőség, még olcsóbb is, s nem kell a szőnyegeknek sehova se mennie. Persze a szomszédok nem biztos, hogy örülnek majd, ha beindul egy hangos ketyere, de viszonylag könnyen és gyorsan lehet velük végezni. Bár mocskosságtól függően szerintem egy közönséges kézi tisztítással és házi porszívóval is elég jó eredményt lehet elérni, csak az ugye sokáig tart, de nem kell piedesztálra emelni az ipari takarítógépeket - tökéletesen tiszta szőnyeget azzal sem fog tudni varázsolni a legjobb takarító cég sem (ha tudna, akkor kihalt volna a porszívóügynök szakma, akik azt próbálják bizonygatni évtizedek óta, hogy ez márpedig lehetséges).

[ Szerkesztve ]

(#3) Vesporigo


Vesporigo
aktív tag

426os: max bútortaxi jöhet szóba, bár azokkal is szívtunk már a fővárosban. De köszi a tanácsot.

Feketelaszlo: nagyon köszönöm a tanácsot. Csak azért gondoltunk a szőnyegtisztító szállítás lehetőségre, mert nagyon sok cég ezzel az opcióval hirdeti magát, többen napi 24 órában. Persze gondolom ez csak a reklám miatt van. Szőnyegtisztító gép bérlésében nem gondolkozunk, inkább megoldjuk valahogy a szállítást.

Csak bíztam benne, hogy talán valaki tud ajánlani olyan céget, ami a honlapján ígért időnek megfelelően hajlandó megoldani a szállítást későbbi időpontban is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.