Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1076) Cyborg válasza Dare2Live (#1075) üzenetére


Cyborg
senior tag

Köszi a linkeket!🙂
Eszembe se jutott rakeresni ezekre,uh köszi :R

Igazából én egyelőre nemsok mindent tudok leszűrni az adatokból, de kiindulási alapnak jók lesznek. Már bánom, hogy nem márciusban vettem meg a mérleget, amikor elkezdtem futni. Azért én látom a változást, pl most felpróbáltam a farmeremet, ami szorult rám karácsonykor, most meg 3centit össze tudok csípni a száján, uh combról tuti lejött pár kiló, de ezt jó lett volna az adatokon keresztül is látni.
Persze mindezt csak érdekesség képpen, mert amúgy sose voltam kövér, így nem féltem sose, hogy annyira kórosan egészségtelen leszek a súlyom miatt. És most se a testem miatt futok, hiszen 42evesen már nem megyek mister olimpiára, hanem a lelkemnek tesz jót :)
Na mindegy, végülis még van min fejleszteni, a zsigeri zsír úgy látom az még elég sok🙂

Körbe mértem a családot, akinek 35% volt a testzsíja, ő tényleg túlsúlyos, a focista , tök szálkás unokatesómnak meg 20%, és ránézésre sincs rajta felesleg, az alsó hasán is minimális bőrt lehet csak össze csípni😂

...uh szerintem jó dolog ez az okosmérleg, meghát amilyen elhízott a társadalom, és amennyire túlterhelt az egészségügy, még TB támogatást is kellene rá adni, hogy vegye minél több magyar, nézze,figyelje az adatokat, és cselekedjen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.