Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Dehogy vitatkozom. Nem csak egy vélemény/tapasztalat/élettapasztalat ha így érezted, akkor bocs erről szó nincs.
Figyelj tény, hogy ez van. Nem magyarozás, hanem tény. Saját bőrömön érzem ebben a két hétben is.
Ez kellemetlen, és mint előbb a diszkrimináció a szocializációban, úgy a szerinted "magyarozás" ebben a mondandóban csepp a tengerben, nem ez volt a lényeg.
Talan ott, hogy szerinted eloszor kellene 'elvenni' a nok 'elojogait', es utana gondolkozhatnank a diszkriminaciorol -- szerintem meg nem. (A sved, nemet, angol helyzettel en is elegge kepben vagyok.)
Talán ha itt tartunk szerintem ne Te akard megmondani, hogy szerintem mi van, ha lehet, el tudom dönteni én is. Köszi.
Ezt is rosszul látod. Az, hogy nyugaton a nők ezt az egyenjogúságot elérték nem úgy történt mint a nagy magyar gulyás szocializmusban az öt éves terv, hanem úgy, hogy a nők maguk is rájöttek, hogy csak akkor működik, ha Ők is akarják, nem pedig megkapják. És képzeld sikerült. Ellentétben pl: Magyarországon.
Ennek nem az a módja amit Te teljesen tévesen kiolvastál a mondandómból.
Ha nem sértelek meg na akart megmondani, hogy szerintem mi lenne ha... Köszi

Tolunk nyugatabbra is van, termeszetesen. A skandinav orszagokban kezd lassan eltunedezni. Del-Europaban meg aztan... hajaj.
Hát konkrétan Finnországban/Svédországban benne van az alkotmányban az egyenjogúság intézménye, annyira, hogy ezt be is tartják. A düledezés, megvolt a 70-es években. Dániában egyértelműen nem létezik ilyen. Németország keleti fele még megreformálandó, nyugaton régen nincs ilyen, sorolhatnám még.
Olaszország elég délen van? Ott is igen jól működik ez az intézmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LED világítás a lakásban
- Honda topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen monitort vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest